Moda koju možete nositi: Jesen 2013.

1

Smioni, a pri tome nimalo kitnjasti detalji te udobna garderoba koja istovremeno laska figuri samo su neki od trendova koji su sa počecima nove sezone izbili u prvi plan. Naravno, tu je i neizostavna bijela boja za koju se vjeruje da će biti jedna od vodećih ove sezone. U nastavku saznajte koji će to još trendovi biti apsolutni hit ove jeseni.

 

Čizme preko koljena

Antilop, vještačka ili prirodna koža – bitno je da ih možete kombinovati sa skoro svim drugim odjevnim predmetima – helankama, suknjama, pantalonama…

 

Klasični uzorci

Nakon nekoliko sezona u kojima su preovladavali digitalizovani, pretjerani uzorci, ova sezona je rezervisana za klasiku: leopard, karirani uzorak i pruge samo su neki od njih.

 

Bijela boja

Možda i nije jednostavna za održavanje, ali je ove sezone postala pravi hit. Čista, bijela boja.

 

Rolka

Uprkos svojoj ne tako cool reputaciji, ona je svako malo pa popularna. To je i razumljivo, jer je rolka ugodna i odlična za prohladne jesenje dane.

 

Nijanse zelene

Ona je još jedna od “zvaničnih” boja ove sezone. Od smaragdno do maslinasto zelene, postoji nijansa koja se slaže sa svakim tenom, bojom kose i ličnim stilom.

 

Ležerne pantalone

Uske pantalone mogu da se odmore ove sezone. Pantalone koje su in ove jeseni daleko su labavije i ležernije. Ovaj model je malo uži pri člancima i podignut je visoko na struku.

 

Odjeća inspirisana narodnom nošnjom

Ljubitelji etna su ove sezone došli na svoje. Udobne tkanine i klasični dizajn sa primjesama motiva iz narodnih nošnji trenutno je pravi hit u svijetu.

 

Zaobljena ramena

Zaobljena ramena su trend koji funkcioniše na različitim nivoima. Početnici se mogu zadovoljiti sportskim majicama dugih rukava, oni u sredini mogu odabrati udobni kaput, a trendseteri mogu odabrati večernju haljinu neobičnih rukava.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info