Jesenje frizure koje svima dobro stoje

0

Krajnje je vrijeme da odstranite ljetne vlasi koje su, vjerovatno, i pomalo oštećene usljed izlaganja suncu u korist elegantne i moderne jesenje frizure. Promijenite svoj izgled nekom od sljedećih frizura koje ne zahtijevaju mnogo truda i vremena.

Stepenasta pixie frizura


Šiške sa strane i pramenovi koji uokviruju lice čine ovaj stil romantičnim i ženstvenim te on pristaje svim oblicima lica. (Ipak, potrebno je da povedete računa o obrvama, odnosno da one budu lijepo oblikovane, s obzirom na to da ih ova frizura stavlja u prvi plan).

Ravna, sjajna kosa


Prirodne lokne su vladale crvenim tepihom nekoliko sezona, a ove jeseni se očekuje povratak super sjajne i ravne kose prebačene na jednu stranu.

Paž frizura sa volumenom


Ženstvena paž frizura za kojom će se svi okretati. Ono što joj daje neodoljivu čar svakako je neizostavni volumen.

Pletenica na vrhu glave


Pletenica na vrhu glave definitivno je pravo osvježenje nakon mora pletenica u francuskom stilu i “zalizanih” punđi.

Stepenasta


Blago stepenasti stil već je viđena frizura koju su skoro svi imali. Upravo iz tog razloga su “deblje” sekcije stepenasto ošišane kose modernije i privlačnije.

Talasasta lob frizura


U posljednjih nekoliko sezona ravna lob frizura bila je veoma popularna. Međutim, ove sezone je pravi hit talasasta lob frizura.

Holivud ombre


Prve verzije ombre frizure izgledale su divlje i nesputano. Za jesen, izblijedjela boja ima notu elegancije koja ovu frizuru čini apsolutno fantastičnom.

 Guste šiške


Recite zbogom prorijeđenim šiškama i ove jeseni napravite frizuru sa gustim šiškama koje se neznatno spuštaju sa strana. To je veoma glamurozan i savršen način da istaknete svoje oči.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info