7 stvari koje muškarci najviše mrze

0

Kada je riječ o muškarcima, veoma lako možemo navesti stvari koje kod njih ne volimo: čini se da skoro nikada ne slušaju ono što imamo reći, ego im je često viši od Mount Everesta, a fudbal je (kod dobre većine) skoro pa najvažnija stvar na svijetu. A kako bi bilo da preokrenemo malo situaciju i zapitamo se šta to oni “mrze” kod nas? Iako često mislimo da smo savršene, stvari i nisu baš idealne. Evo na šta se momci najčešće žale kada je riječ o ženama.

 

Gušenje

Da, postoji nešto što se zove previše ljubavi. On zna šta osjećaš prema njemu. Nema potrebe da to stalno ponavljaš u telefonskim pozivima, sms-ovima, e-mailovima ili uživo. Potrebno je da mu daš malo prostora inače će se muškarac osjećati kao da ga gušiš.

 

Previše šminke

Previše šminke muškarcu može biti odbojno. To ne znači da se ne trebaš šminkati već da nanosiš minimalne količine kako bi zadržala što prirodniji izgled. To im je mnogo privlačnije od slojeva šminke.

 

Zanovijetanje

Ti nisi njegova majka pa bi bilo dobro da izbjegavaš situacije u kojima mu govoriš šta i kako treba da radi. Neke žene misle da je zanovijetanje jedini način da potaknu muškarca da uradi neke stvari, ali to mu je, definitivno, jedna od najodbojnijih ženskih osobina.

 

Poređenje sa bivšim

Tvoj bivši je bivši s razlogom, a sa sadašnjim si momkom isto iz nekog razloga. Prestani da ih porediš. Muškarac ne želi da sluša o tome kako je tvoj bivši bio odličan partner za kupovinu ili kako je imao fantastičan posao. Definitivno ne želiš da povrijediš njegov ego (već znamo čemu to može da vodi).

 

Njuškanje

Prestani sa provjeravanjem njegovog telefona, e-mailova, facebook profila… Veza se gradi na povjerenju i, ukoliko nemaš opravdan razlog da sumnjaš u njega, nema potrebe da njuškaš po njegovim stvarima.

 

Plačljivice

Da li plačeš i zbog najmanje sitnice? Nemoj to raditi! Muškarci mrze plačljivice i tvoje suze, prije ili kasnije, neće imati nikakav uticaj na njega.

 

Kašnjenje

Veliki broj nas nije posebno poznat po tačnosti, ali da li znate koliko muškarci mrze da nas čekaju? Potrudi se. Ukoliko ti je potrebno više od sata za spremanje, počni ranije. On će te smatrati odgovornijom ukoliko ne budeš kasnila.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info