9 osnovnih stvari koje svaka žena treba da ima u ormaru

1

Skoro sve žene vole da prate nove trendove i, zaista, u tome nema ništa loše. Međutim, pojedini odjevni predmeti nikada neće izaći iz mode i mogu se kombinovati sa tako mnogo stvari.

Pogledajte kojih bi to devet osnovnih stvari svaka žena trebalo da ima u svom ormaru.

Klasična bijela majica


Klasična bijela majica definitivno je komad garderobe koji će uvijek biti in. Možete je kombinovati sa svim drugim komadima: klasičnim pantalonama ili farmerkama, blejzerom ili jesenjom jaknom, suknjom sa visokim pojasom ili mini suknjom…

Crne helanke


Bilo da ih nosite u kombinaciji sa većim džemperom, ispod lepršave suknje ili su vam one izbor za vježbanje, jednostavno ih morate imati.

Baletanke


Ženstvenije od patika i udobnije od štikli, baletanke su apsolutno odlične! Sigurno imate nekoliko pari.

Crni kardigan


Možete ga nositi svake sezone i odlično se uklapa sa svim drugim odjevnim predmetima. Prohladne ljetnje večeri ili duga jesenja jutra – crni kardigan je komad garderobe koji će vam pomoći da se osjećate ugodno.

Klasične štikle


Klasične štikle su odličan par obuće, jer ih možete kombinovati sa svim drugim kreacijama – haljine, suknje, pantalone, šorc – sve je do vas i vašeg ukusa. Sve u svemu, morate ih imati!

Tamne farmerice


Laskave i vanvremenske, tamne farmerice mogu učiniti čuda za garderobu svake žene. Najbolje je da birate one koje prate siluetu vaše figure.

Bijela košulja


Ništa ne pokazuje da “stvari držite pod kontrolom” kao klasična bijela košulja.

Mala crna haljina


Čini se da je ona tu oduvijek, a sve su prilike da će uvijek i ostati jedan od najomiljenijih komada garderobe.

Klasične crne pantalone


Možete ih nositi na posao, ali nećete pogriješiti ni ako ih obučete u večernjoj varijanti. Pored toga, one vam mogu pomoći i da izgledate vitkije. Treba li da dodamo još koji razlog?

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info