Šta mu se sviđa kod tebe?

0

Privlačan i seksi izgled je ništa drugo do kombinacija izgleda, ličnosti i stvari koje radite. To je lako za reći, ali mnogo je teže saznati koji detalji vas tačno čine seksipilnima. U nastavku saznajte pogled iz muškog ugla, odnosno šta je to muškarcima najseksipilnije kod žena.

Tvoje oči


Kada te muškarac gleda u oči on vidi mnogo više od boje tvojih očiju i dužine trepavica. On vidi tebe. Upravo zbog toga pjesnici i kažu da su oči ogledalo duše. Više od bilo kojih drugih karakteristika, tvoje oči pomažu muškarcu da uspostavi pravu vezu. Njemu je to veoma seksipilno.

Tvoj smisao za humor


Smijeh je eliksir života – on situacije čini boljima i daje vedru notu životu – pa nije ni čudo što je muškarcima jedna od najprivlačnijih stvari sposobnost žene da vidi humor u svakodnevnim situacijama.

Tvoja nezavisnost


Viteštvo nije izumrlo. Sve u svemu, svaki normalan muškarac je srećan da štiti, brani i da se brine o ženi koju voli, kad god mu se ukaže prilika za to. Ipak, žene koje su konstantno zavisne od pomaganja mogu biti neprivlačne. Tvoja “zdrava” nezavisnost jedna je od najprivlačnijih stvari.

Tvoja inteligencija


Kada je u pitanju privlačnost, tvoj mozak jedan je od tvojih najvećih aduta. Izgled i ličnost su veoma privlačni, ali je inteligencija daleko privlačnija.

Tvoje usne


Pored očiju, usne su jedna od najizražajnijih karakteristika. Od blistavog osmijeha do nježnih poljubaca, tvoje usne kažu tako mnogo toga, a to je sve seksi.

Tvoja sposobnost da slušaš


Želiš da muškarac podijeli više stvari s tobom? Slušaj ga. Isto kao što ti voliš da te on sasluša tako i on želi da buteš tu za njega. Ponudi se za razgovor u kojem će on voditi “glavnu” riječ i smatraće te neodoljivom.

Tvoje ruke


Kao izbor ljubavnih dodira, nježnih gestova i toliko zavidnih vještina, tvoje ruke su seksi ne samo zbog toga kako izgledaju već i zbog onoga što rade.

Tvoja kosa


Još od biblijskih vremena, a vjerovatno još i duže, kosa žene smatrala se krunom njenog sjaja. Bez obzira da li je ona duga i ravna, kratka ili kovrdžava, tvoja kosa te velikim dijelom čini seksipilnom. Ovdje pogledaj i frizure za kojima muškarci lude.

Tvoja dobrota


Seksipil ne dolazi samo od sjaja i blještavila. Žena koja zrači dobrotom i koja dobrotu pokazuje na djelima veoma je privlačna i seksipilna.

Tvoj način flertovanja


Ako je zavodljivost ples, onda je flertovanje muzika. Svi komentari i pokreti koje napraviš flertujući govore mu da misliš da je privlačan. Upravo to mu je veoma seksipilno.

Tvoja velikodušnost


Egocentrične osobe nisu baš zabavne. Tvoj velikodušni duh i tvoja spremnost da se bezuslovno daješ jedna je od stvari koja je muškarcu veoma privlačna.

Tvoje noge


Muškarci vole noge. One su lijepo oblikovane i izgledaju odlično u suknji, šorcu ili kupaćem kostimu. Od prstiju do butina, noge su jednostavno privlačne.

Tvoja podrška


Muškarci se trude da izgledaju samouvjereno, ali je činjenica da su i oni ponekad (štaviše, čak i često) nesigurni. Kada tvoj čovjek posrne, ako zna da ima tvoju podršku, voljeće te još više. Ti si sigurna luka koja mu pomaže da se oporavi nakon brodoloma.

Tvoje prihvatanje


Muškarci znaju da nisu savršeni. Pokaži muškarcu da ga prihvataš onakvim kakav je i da ne želiš da ga promijeniš, uprkos njegovim manama, i u tom trenutku ćeš mu biti najseksipilnija osoba na svijetu. I ne samo u tom trenutku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info