Dnevni horoskop za 03.09.2013.

0

Ovan

Danas bi sve trebalo biti u najboljem redu. Iako vam je srce danas avanturističkog duha, vidjećete da postoji i funkcionalna, stabilna strana koja stvari drži pod kontrolom. Možda ćete razmišljati da se obavežete nekome koga volite. Vaš zdrav razum, a i srce nalažu vam da to uradite sada.

 

Bik

“Angažmani” u društvenom kalendaru vjerovatno su se nagomilali do te mjere kada sve pomalo liči na apsurdnu situaciju. Provjerite da li možete odvojiti vrijeme samo za sebe. Danas ste izbirljivi oko toga koga želite vidjeti. Slobodno recite “Ne” osobama sa kojima danas ne želite da pričate ili da ih vidite.

 

Blizanci

Samo zato što se vaše srce osjeća posebno darežljivo, ne znači da trebate poslati cvijeće svima koje znate. Na dan kao što je ovaj treba da kanališete svu svoju nevjerovatnu ljubav i naklonost ka jednoj osobi. Pomozite toj osobi da se osjeća bitnim dijelom vašeg života.

 

Rak

Srce vas možda vara. Može biti veoma frustrirajuće kada svoje emocije ne možete držati pod kontrolom. Ovaj unutrašnji konflikt je signal da postoji lekcija koju trebate naučiti. Možda vaše srce zna nešto što vaš um još nije shvatio.

 

Lav

Danas osjećate veliku dozu sigurnosti što vam daje hrabrost da istražujete druge sfere života, koje su vas do sada prilično plašile. Vaše usplahireno srce danas će biti veoma hrabro i nećete se plašiti čak ni onih situacija koje se, na prvu, čine nerješivima. Ovo je i odličan dan za upoznavanje novih ljudi. Samo hrabro.

 

Djevica

Ovo je pravo vrijeme da ozbiljno shvatite vaše talente. Vjerovatno imate urođene talente, ali ih ne tretirate sa poštovanjem kao neko ko ima samo djelić vaših prirodnih sposobnosti. Sagledajte stvari realno i znajte da imate moć da puno toga ostvarite kada svoju kreativnu prirodu ubacite u petu brzinu.

 

Vaga

Nemojte pretpostavljati da osoba sa kojom želite doći u kontakt dobija vaše poruke. Možda čekate odgovor, misleći da vas je ta osoba zanemarila. Možda ta osoba ne razumije pitanje koje pokušavate da je pitate. Kada su u pitanju ljubav i romansa, moraćete biti direktni.

 

Škorpija

Zamjerite sebi zbog reakcije na situaciju koja se deslila drugačije od onog čemu ste se nadali. Vjerujte da ste postupili na najbolji, najsmireniji i najrazumljiviji mogući način. Ako osoba s kojom sarađujete ne razumije vaše poteze, onda je to najvjerovatnije njen, a ne vaš problem.

 

Strijelac

Nešto neobično bi vam danas moglo izmamiti osmijeh. Potražite ljepotu i ljubav u najjednostavnijim stvarima. Ako ih ne vidite, poradite na prilagođavanju stava. Ono što najvjerovatnije treba popraviti je vaše unutrašnje stanje, a ne svijet koji vas okružuje. Ukoliko se možete razvedriti, dan će vam biti ispunjen smijehom i romantičnim trenucima.

 

Jarac

Vrijeme je da preuzmete odgovornost za stvari koje želite da se dese. Jedno je pričati o velikim snovima i vizijama, ali suština je da će oni i dalje ostati apstraktni pojmovi ukoliko ne pokušate da ih razvijete u nešto čvrsto i opipljivo. Testirajte ovu teoriju danas na sebi.

 

Vodolija

Topli osjećaj ljubavi, koji ste tako dugo njegovali, danas zahtijeva praktičnost kako bi vaš romantični život funkcionisao na način koji vi želite. Zapamtite da je manje više. Ako želite da imate ljubav i romantiku u životu, to ne znači da trebate biti najbolji prijatelj sa svakom osobom koju upoznate. Ovo je pravo vrijeme da provedete kvalitetno vrijeme sa manje ljudi.

 

Ribe

Kada je u pitanju ljubav, danas se možete osjećati pomalo rezervisano. Drugi ljudi to mogu smatrati prilično čudnim načinom ponašanja, kada budu vidjeli da odjednom vaše hrabro kretanje i stremljenje ka višim ciljevima dođe do naglog zastoja. Nemojte osjećati potrebu da se morate nekome izvinjavati zbog načina na koji se osjećate. Vjerovatno je bolje ako malo usporite, pogotovo kada je u pitanju ljubav.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info