Dnevni horoskop za 02.09.2013.

0

Ovan

Kako se pitanja vezana za karijeru i finansije poboljšavaju i napreduju, tako se povećava i vaš nivo samoppouzdanja te ste veoma pozitivni. Sreća će vas i dalje pratiti. Očekujte više prijatnih iznenađenja ovog mjeseca. Steći ćete nova prijateljstva zasnovana na zajedničkim duhovnim vrijednostima, a stara prijateljstva će se još više učvrstiti.

 

Bik

Vaša ekstrasenzorna percepcija nastavlja da se povećava te ste u stanju da osjetite kako se vaši prijatelji osjećaju, bez da ih pitate. Nemojte se iznenaditi ako neko od njih krije potisnuti bijes. Šanse za putovanjem se mogu neočekivano pojaviti te možete imati dilemu da li da prihvatite ponudu. Dobro razmislite. Ako je izvodljivo, samo naprijed. Ovo nije vrijeme za suzdržavanje.

 

Blizanci

Ovo je povoljno vrijeme za izvršenje ugovora i drugih pravnih dokumenata. Možete razmišljati da uđete u posao, možda čak u partnerstvo sa nekim prijateljima. To dobro izgleda, ali postoji šansa da neko od njih taji neke stvari, što vas može naljutiti. Iskrena komunikacija je neophodna kako bi novi posao bio uspješan.

 

Rak

Skoro svako će nešto tražiti od vas usljed čega ćete biti u nedoumici. Uspjeh u karijeri može izostati usljed loše komunikacije sa poslovnim partnerima. Stvari bi se trebale riješiti u narednih nekoliko dana i sve bi trebalo funkcionisati dobro. Kada je riječ o ljubavnomn životu, izvedite partnera na romantičnu večeru. Ukoliko niste u vezi, danas je pravo vrijeme za upoznavanje novih ljudi.

 

Lav

Ovo bi trebao biti srećan dan ispunjen divnim stvarima. Planovi za putovanje konačno bi se trebali ostvariti. Takođe, osjećaćete veliku dozu entuzijazma i optimizma u pogledu svoje budućnosti. Možda ćete biti dovoljno odvažni i da rizikujete više nego obično. Nemojte se iznenaditi ukoliko vam se danas dese neke iznenadne situacije – toliko toga ste uradili u proteklom periodu da je sasvim očekivano da danas dobijete potvrdu o uspjehu.

 

Djevica

Ako ste očekivali neku vrstu nadoknade štete, danas bi se to trebalo ostvariti ili biste trebali vidjeti znakove koji upućuju da će se to ostvariti ubrzo. Ovo je odlično vrijeme da investirate u svoj dom. Takođe, veoma je bitno da pročitate ono što je napisano sitnim slovima prije nego bilo šta potpišete. Možda ćete se osjećati pomalo zbunjeno. Potrebno je da budete skoncentrisani više nego obično.

 

Vaga

Danas bi trebalo da obratite pažnju na određenu papirologiju. Takođe, možda ćete dosta vremena provesti na telefonu. Komunikacija bi trebala biti jasna, otvorena i iskrena te biste na taj način trebali postići ono što želite. Može doći do intimnog razgovora između vas i bliskog prijatelja ili između vas i partnera. Otvorite dušu i kažite ono što vam je na umu.

 

Škorpija

Fizički se osjećate snažno i energično. Ovo je dobar dan za širenje vidika. Svi znakovi ukazuju na lični i poslovni uspjeh. Iznenađujući razgovor sa prijateljima ili komšijama može otkriti fascinantne informacije. Znaćete kako da ih iskoristite. Pratite svoj instinkt!

 

Strijelac

Domišljatost i praktičnost vode do uspjeha. Nešto što vam mnogo znači danas može biti postignuto te ćete se osjećati zadovoljno pa čak i pomalo uzbuđeno. Konačno shvatate da je za velike stvari ponekad potrebno malo truda i veoma ste srećni zbog toga. Danas možete očekivati i posjete prijatelja i članova porodice. To može biti malo zamorno, ali vam ništa neće skinuti osmijeh sa lica.

 

Jarac

Možda ćete uložiti mnogo truda u izgled vašeg doma. Ljudi koje želite impresionirati večeras bi vas mogli posjetiti. Danas ste posebno intuitivni pa se nemojte iznenaditi ako već budete znali šta će oni reći. Uspjeh kroz zabavno i mudro korištenje intuicije već je sada vidljiv pa se nemojte plašiti da to i iskoristite.

 

Vodolija

Grupa ili udruženje sa kojim ste povezani možda će se sastati u vašoj blizini. Iako ste inače osjetljiviji i imate jaču intuiciju u odnosu na druge, danas to može biti još izraženije. Očekujte mnogo telefonskih poziva i posjetilaca. Umjetnički i kreativni interesi bi vam sada mogli biti veoma značajni.

 

Ribe

Ovo je period kada vaš posao i finansijski uspjeh nastavljaju da pokazuju odlične rezultate. Možda ćete se osjećati dezorijentisano u vremenu i prostoru, jer se čini da se sve dešava odjednom. Ipak, sve što možete uraditi jeste da pustite stvari da se dešavaju svojim tokom. Pitanja vezana za prijateljstvo i ljubav takođe se brzo mijenjaju, uglavnom na bolje, iako iza sebe možete ostaviti neke dugogodišnje prijatelje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info