Dnevni horoskop za 28.08.2013.

0

Ovan

Danas biste mogli dobiti priznanje za dobro obavljen posao, jer vas okolina vidi u sasvim novom svjetlu. U nekim slučajevima, dodir slave može imati odlične rezultate. To se može odnositi na vašu karijeru ili lični život, a možda čak i na oboje. U svakom slučaju, poboljšaćete samopouzdanje i postaćete entuzijastičniji, što bi vam trebalo omogućiti dalje napredovanje. Uživajte u slavi i ciljajte visoko!

 

Bik

Vaša želja da unaprijedite svoje obrazovanje i steknete nove vještine može biti potaknuta iznenadnim događajem koji vas usmjerava u pravom smjeru. Ovo je odlično, jer za učenje novih stvari nikada nije kasno, a vaše interesovanje za tehologiju ili neku drugu sferu biće vam od velike pomoći u budućnosti. Veoma ste radoznali i želite da naučite toliko toga, a prilika da to i ostvarite desiće se vrlo brzo.

 

Blizanci

Danas možete osjetiti ogromnu fizičku privlačnost prema novoj osobi, čak iako ste već u vezi. Takođe, može doći i do iznenadnog priliva novca. To može biti neočekivani bonus, neka vrsta prodaje ili poklon. Možda ćete biti u iskušenju da sve odmah potrošite. Ukoliko vam trenutno taj novac nije potreban za određene troškove, možda bi bilo mudro da ga stavite na štedni račun.

 

Rak

Neočekivani poziv na društveni događaj mogao bi vas povezati sa neobičnim, fascinantnim ljudima. Neki od njih se vjerovatno bave profesijama koje vas interesuju. Neki bi vam mogli postati prijatelji, a drugi bi mogli postati vrijedni poslovni kontakti. Kao rezultat, može doći do novih mogućnosti. Ukoliko dobijete poziv, nemojte ga odbijati, jer biste mogli propustiti nešto divno.

 

Lav

Propuštena komunikacija ili loša komunikacija sa partnerom može vas odvesti u krivom smjeru. Ukoliko planirate da se nađete sa njim negdje u gradu, onda se potrudite da zapamtite vrijeme i mjesto na kojem se trebate naći. Najbolje je da sve detalje zapišete kako ne biste “tumarali” okolo i kako ne bi došlo do nesporazuma.

 

Djevica

Danas vam prijateljica može predložiti da zajedno učestvujete u nekom projektu. Ovo može biti nešto što nikada ranije niste radili te ćete biti dosta sumnjičavi. Ako ste imalo zainteresovani, ne dozvolite sumnjama da vam stanu na put. Bez obzira šta vam prijateljica predloži, već sada je jasno da će to tražiti da uložite dosta vremena, ali svi znaci ukazuju da će se to isplatiti.

 

Vaga

Iznenadni osjećaj ljubavi i privrženosti domu može vas inspirisati da počnete sa preuređenjem. Vjerovatno ćete čuti i dobre vijesti, a koje se tiču člana porodice. Ovo će vjerovatno imati uticaj na cijelu vašu porodicu i to na veoma pozitivan način. Radujte se, ali nemojte se iznenaditi ako budete osjetili i mali dašak zavisti. Poslije svega, ljudsko ste biće i to je sasvim normalno.

 

Škorpija

Danas može doći do otvaranja novih kanala komunikacije. Možda ćete upoznati nove komšije koji dijele vaša interesovanja te to može biti početak novog, divnog prijateljstva. Vrlo je vjerovatno da će vam upravo poznanstva koja ostvarite danas otvoriti nove mogućnosti vezane za vaš intelektualni i društveni život. Uživajte, jer se ovakve stvari ne dešavaju svakodnevno.

 

Strijelac

Vaša avanturistička strana danas bi mogla doći do izražaja. Možda imate talenat za neku aktivnost o kojoj ranije niste razmišljali, kao što je rafting, skakanje padobranom ili planinarenje! Ili, možda je u pitanju neka manje rizična razonoda koja vam je iznenada postala interesantna. Ovo je odlično vrijeme za započinjanje novih projekata.

 

Jarac

Blago vama! Moglo bi doći do neočekivane pauze koja će vas usmjeriti baš tamo kuda ste oduvijek htjeli ići. To bi moglo podrazumijevati ljubav, karijeru ili jednostavno novi način života za kojim ste tako dugo žudjeli da ga iskusite. Prijatelji bi mogli igrati veliku ulogu u ovom procesu. Krenite naprijed oprezno, ali ipak krenite! Ovakvi trenuci se ne dešavaju tako često.

 

Vodolija

Vaša mašta je uvijek plodonosna, ali je danas izuzetno produktivna, što je možda i veliko iznenađenje. Mogli biste dobiti ideje o raznim projektima. Prijatelji će možda željeti da rade s vama i trebali bi mnogo da doprinesu. Obavezno neke ideje zapišite kako biste im se mogli posvetiti i razraditi ih kasnije. Nećete biti u mogućnosti da sve odradite danas!

 

Ribe

Cilj koji ste pokušali da postignete sa prijateljima danas može imati iznenadni obrat i ostvariti se ranije nego što ste to očekivali. Ovo bi za vas mogla biti prava pauza i mogli biste biti u nedoumici kako da je najbolje iskoristite. Nemojte o tome sada brinuti. Proslavite sa prijateljima. Za nekoliko dana ćete biti u stanju da krenete naprijed!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info