Dnevni horoskop za 08.08.2013.

0

Ovan

Astralna energija ukazuje na to da možda imate viška novca u džepu. Povedite računa da taj novac investirate umjesto da sve potrošite odmah. Bićete srećniji ukoliko žrtvujete kratkoročno zadovoljstvo zarad buduće finansijske dobiti. Pozitivne veze i druženja desiće se uveče. Družite se sa prijateljima i bliskim osobama.

 

Bik

Ovo će biti interesantan dan ukoliko budete oči i uši držali otvorenima za prilike koje se javljaju. Nemojte se plašiti da prihvatite nove izazove. Čak iako niste sigurni u svoje sposobnosti, prigrlite priliku da ih testirate. Vjerovatno ćete upoznati i nove ljude s kojima ćete se veoma brzo sprijateljiti. Zaintigiraće vas crnokosi neznanac.

 

Blizanci

Danas konačno osjećate napredak. Imate namjeru da završite obaveze koje već dugo odlažete. Posle više sati fokusiranja i koncentracije, napravite poslednje korekcije i posao će biti završen. Možete očekivati da budete nagrađeni za svoj trud. Vaše vještine su izvanredne te možete uživati u pravom osjećaju zadovoljstva. Proslavite.

 

Rak

Ovo je strastven i kreativan dan. Krv vam je vrela i strast vas je totalno obuzela. Uz malo sreće, partner vam može pomoći da se riješite ove energije. Ukoliko ste sami, moraćete pronaći drugi način da je izbacite iz sebe. Raspoloženi ste za druženje pa ukoliko ne možete imati fizičku intimnost, zadovoljite se emocionalnom bliskošću.

 

Lav

Danas vam može manjkati inspiracije. Nemojte se obeshrabriti. Započnite bilo koji projekat, iako su vam misli miljama daleko. Na početku vam neće biti lako da se usredotočite na to što radite, ali u jednom trenutku ćete osjetiti da vam se inspiracija polako vraća. Ponekad je potrebno malo discipline koja može dovesti do zasluženih nagrada.

 

Djevica

Možete se osjećati kao da se krećete u nekoliko različitih pravaca u isto vrijeme. Rastreseni ste i imate osjećaj da niste uspjeli uraditi ništa važno. Ali, to je samo priroda ovog dana. Teško se koncentrisati na veću sliku kada niste u stanju da misli držite dovoljno okupiranima onime što radite. Ipak, ne brinite, jer je sutra novi, bolji dan.

 

Vaga

Danas možete biti inspirisani da se pozabavite svojim izgledom. Možda ćete željeti da promijenite frizuru ili da eksperimentišete sa različitim bojama i stilovima odijevanja. Biće vam veoma zabavno da izađete iz svakodnevnice, makar to značilo da ćete nabaviti naočale neobičnih okvira ili isprobati neobični karmin. Bićete veseli i raspoloženi za flertovanje.

 

Škorpija

Današnja energija će vas natjerati da ponovo razmislite o svim aspektima života. Ukoliko vam posao nije onoliko izazovan koliko ste to mislili u početku, možda je došlo vrijeme za promjene. Međutim, biće vam veoma izazovno da shvatite čime zapravo želite da se bavite u životu. Imate ogromnu količinu kreativne sposobnosti. Ako ne koristite ove talente, zašto ne potražite posao koji će vam dozvoliti da ih dalje razvijate i unapređujete?

 

Strijelac

Spremni ste za dramatične promjene u vašem životu. To ne znači da ste nezadovoljni karijerom ili privatnim životom. Zapravo, osjećate da vam nedostaje nešto veliko, samo još uvijek ne znate šta. Budite otvoreni prema svim prilikama koje se danas ukažu te ih sve dobro istražite. Možda ćete pronaći odgovore koje tražite kroz putovanje ili edukaciju. Ako se bojite da ih sami istražujete, obratite se prijateljima za pomoć.

 

Jarac

Očekujte da upoznate nekoga ko će imati veoma veliki uticaj u vašem životu, a najvjerovatnije na vašu karijeru. Ako ste frustrirani zbog nenapredovanja na korporativnoj ljestvici, nemojte to previše uzimati k srcu. Nova osoba će možda biti u stanju da vam pomogne da napredujete. Uprkos frustracijama, trebalo bi da nastavite da radite na uobičajen način. Na pravom ste putu, iako možda sumnjate u to.

 

Vodolija

Već poslednjih nekoliko mjeseci imate osjećaj kao da ste u divljoj vožnji – sva ta uzbuđenost u ličnom i profesionalnom životu zaista je doprinijela tome. Ako se velike promjene, na bolje, još nisu dogodile, znajte da će se pojaviti uskoro. Napredak je već sada vidljiv te će ga, najvjerovatnije, pratiti povišica. Nemojte biti tako iznenađeni – vi ste to zaista i zaslužili. Proslavite večeras sa dragom osobom.

 

Ribe

Strane zemlje i nove mogućnsoti danas vas dozivaju! Držite oči i uši otvorenima, jer te prilike mogu doći sa veoma neočekivane strane ili od osobe od koje to nikada ne biste pretpostavili. Spremni ste za neku vrstu promjene u profesionalnom ili privatnom životu. Na vama je da preuzmete korake u kojem god novom pravcu želite da krenete. Glavu gore i samo naprijed – sve će biti u najboljem redu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info