Dnevni horoskop za 07.08.2013.

0

Ovan

Prestanite sa razmatranjem i konačno uradite to o čemu već u nedogled razmišljate. Ovo je dan kada trebate biti spontani i avanturističkog duha. Iako vam taj osjećaj može biti pomalo stran, bilo bi mudro da mu se prepustite i vidite kuda će vas odvesti. Nemojte se bojati nepoznatog. Budućnost je zanimljiva upravo zato što je nepoznata. Prigrlite je.

 

Bik

Današnji dan može biti prilično težak, posebno kada su u pitanju vaše emocije. Možda ćete biti okruženi ljudima koji će pokušati da prikažu koliko su moćni i to preko vaših leđa. Možda žele da uradite nešto za njih. Ne dozvolite da budete izmanipulisani. Borite se za sebe i budite jaki.

 

Blizanci

Umjesto da sva goruća pitanja zadržavate u sebi, bilo bi poželjno da ih izrazite i izabacite iz sebe. Sudjelujte u raspravama i uputite svoje upite drugim učesnicima u grupi. Obično sami pokušavate da riješite sve probleme svijeta, ali s vremena na vrijeme je potrebno da zastanete i razmotrite druge tačke gledišta kako biste obogatili svoju perspektivu.

 

Rak

Današnji dan je baš po vašoj mjeri. Imate priliku da napravite veliki pomak u svemu što želite da postignete. Danas je i pravo vrijeme da napravite značajnu prekretnicu u vašem trenutnom ponašanju. Prigrlite različosti sa entuzijazmom. Raznovrsna mišljenja vam mogu pomoći da bolje shvatite situaciju u kojoj ćete se danas naći.

 

Lav

Pokušajte da danas izbjegnete vaganje svega. Ne razlažite situaciju u sitne detalje i pokušajte da se suočite sa njom u potpunosti. Mentalni i emocionalni problemi imaju tendenciju da vam danas budu prioritet. Ne bi trebalo da ih “secirate”. To će samo stvoriti još više problema i izazvati nepotrebni stres.

 

Djevica

Dok danas budete pokušavali da stvari držite u ravnoteži, imajte na umu da je jedna od ključnih stvari da se u svemu tome zabavite. Sreća je izuzetno važan element kosmičke jednačine, posebno u danima kao što je ovaj. Što ste više optimističniji oko određenih situacija lakše će vam biti da se njima pozabavite. Osmijeh vam može otvoriti sva vrata na koja danas pokucate.

 

Vaga

Danas pokušajte da ne budete previše emotivni. Mogli biste imati osjećaj da tonete, ali ako odlučite da idete tim putem, veoma brzo ćete se naći u emocionalnoj jami živog pijeska iz koje se nećete tako lako iščupati. Bitno je da imate prijatelje uz sebe koji vam razgovorom mogu pomoći da se osjećate bolje tokom današnjeg emotivnog putovanja.

 

Škorpija

Danas vam je odličan dan. Kako vrijeme bude teklo tako ćete biti sve optimističniji. Čak ćete imati i veoma pozitivan uticaj na okolinu i svi će se ugledati na vas, a neki će vjerovatno tražiti i savjet. Veoma ste samouvjereni i to vam zaista prija. Osjećate se kao da ćete poletjeti.

 

Strijelac

Vaš stabilni tempo karta je za uspjeh, ali danas ćete možda morati da idete prečicama. Bacite se na mogućnosti za koje se čini da su se pojavile iz vedra neba, ali nemojte se osjećati kao da morate da im se odmah i posvetite. Rizikujte i vidite gdje će vas to odvesti. Iako tome i niste tako često skloni, danas će se to pokazati kao dobitna kombinacija.

 

Jarac

Nemojte negirati svoje emocije. One će vam danas biti od velike koristi. Njihov intenzitet danas će vam pomoći da ostanete jaki u svim situacijama. Mogućnosti leže u radu sa drugim ljudima. Podijelite entuzijazam, jer će vam to pomoći da posao završite daleko brže nego obično. Pridružite se drugima u potrazi za napretkom.

 

Vodolija

Danas vas može mučiti neodlučnost. Budite oprezni da ne izbjegavate obavljanje nečega samo zato jer ne znate kojim putem krenuti. Da biste eliminisali uznemirenost, razmislite o dolasku na kratko putovanje. To će vam sigurno pomoći da manje brinete o određenoj situaciji i da lakše pronađete odgovore za kojima tragate.

 

Ribe

Dovedite stvari do krajnjih granica, a onda ih i pređite. Ovo je jedan od onih dana kada možete ići u krajnosti, naročito u emotivnom smislu. Imate pravo da pomjerite granice i vidite koliko daleko možete ići. Nema potrebe za odlaganjem. Ako želite da nešto uradite, uradite to sada. Intenzivni talas energije pomoći će vam na tom putu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info