Dnevni horoskop za 01.08.2013.

0

Ovan

Stara izreka kaže “Bolje biti srećniji neg’ pametniji” i danas ćete se uvjeriti u to, jer ćete se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme. Možda ćete sresti nekoga ko će imati veliki uticaj na vašu karijeru. Ta osoba vam može ponudi posao ili vas upoznati sa nekim drugim ko će željeti da mu budete poslovni partner. Vaš život se može promijeniti, ako ste otvoreni za mogućnosti.

 

Bik

Budite otvoreni prema svim novim pozivima ili upoznavanjima sa novim ljudima koje danas sretnete. Pred vama je velika promjena, a bilo bi mudro da je prihvatite raširenih ruku. Možda ćete sresti nekoga na društvenom događaju ko će se šaliti da vam je životni partner. Vjerujte svojoj intuiciji, jer je ona u novonastaloj situaciji veoma pouzdan vodič.

 

Blizanci

Danas možete shvatiti da postoji dosta prostora za poboljšanja. Ako dekorisanje prostora nije vaša jača strana, obratite se profesionalcu. U međuvremenu, postići ćete dosta toga ako jednostavno reorganizujete knjige na policama na atraktivniji način. Za zanimljiviji vizuelni efekat, između knjiga postavite male ukrasne detalje. Osjećaćete se veoma dobro tokom cijelog dana i raspoloženje će biti na vrhuncu.

 

Rak

Obično ste vuk samotnjak, ali danas možete biti inspirisani da se pridružite grupnim aktivnostima. Možda su vas prijatelji pozvali na piće ili je u pitanju neki drugi društveni događaj. Što god da je slučaj, svi znaci upućuju na to da će bilo koja društvena aktivnost u kojoj danas učestvujete biti veoma korisna. Učinićete i neko dobro djelo, a vjerovatno ćete upoznati i nove ljude.

 

Lav

Danas vam je sve u znaku tehnologije. Možda ćete dobiti novi mobilni telefon ili ćete instalirati novi sistem na računaru koji će vam malo olakšati život. Ili, možda ćete se odlučiti da pohađate kurs iz tehničke oblasti koja vam je bila dosta neshvatljiva. Što god da uradite ili naučite danas to će vam omogućiti da budete srećniji i produktivniji.

 

Djevica

Vi ste društveno biće i danas možete očekivati da ćete privući dosta pažnje. Dobro se osjećate i još bolje izgledate pa nemojte misliti da ljudi to ne primjećuju. Obavezno izađite i družite se. Vi ste talentovana i sposobna osoba, ali zaista sijate kada ste u društvu drugih ljudi. Ovo je posebno tačno danas.

 

Vaga

Vi ste romantična duša. Danas razmišljate o ljubavi i romantici. Vjerovatno razmišljate o toj nekoj posebnoj osobi u svom životu i zahvalni ste što ste se našli. Ili, možda želite da imate nekoga posebnog i vjerovatno ćete veći dio dana provesti u planiranju kako da pronađete srodnu dušu. Ako zaista želite da se skrasite, oslonite se na sve svoje resurse da to i ostvarite.

 

Škorpija

Danas se nešto veliko može desiti blizu vašeg doma. Bilo bi poželjno da ostanete unutra ili da se ne udaljavate previše. Saobraćaj može biti zakrčen, a trotoari preplavljeni radoznalim prolaznicima. Iskoristite ovaj samonametnuti “kućni pritvor” da obavite neke zapostavljene poslove. Pustite muziku i uživajte dok razvrstavate odjeću u ormarima ili spremate kuću.

 

Strijelac

Imate skrivene talente koji danas mogu biti otkriveni. Možda vas saradnja sa nekom novom osobom navede da radite stvari za koje niste znali da ih umijete raditi. Možda otkrijete talenat za pisanje, grafički dizajn ili finansije. Uživaćete u ovom otkriću, jer ono otvara nove mogućnosti. Ne morate da stupite u akciju odmah. Uživajte u svom neiskorištenom potencijalu.

 

Jarac

Vi ste dobra i brižna osoba. Vaša briga za druge danas može biti toliko snažna da ćete preduzeti konkretne korake da spasete, ako ne svijet, onda sigurno bar nekog pojedinca u njemu. Možda ste čuli da je nekome potrebna pomoć te se može ispostaviti da ćete baš vi biti osoba koja će poboljšati situaciju. Jedna osoba zaista može da napravi veliki uticaj. To danas možete i dokazati.

 

Vodolija

Danas možete bolje razumjeti šta vam je zaista važno. Možda ćete biti iznenađeni onime što otkrijete. Materijalno vam je daleko manje važno od duhovnog. Možda vam je bilo potrebno više vremena da to shvatite, ali više nema povratka. Svoju imovinu ćete vjerovatno smatrati ogromnim teretom. Sama posmisao na porodicu i prijatelje ispunjava vam srce ljubavlju i svjetlošću.

 

Ribe

Vaš život će danas postati bogatiji bilo kroz učlanjenje u neku grupu ili kroz ljude koje upoznate. Možete biti pozvani na zabavu na kojoj će vam se desiti čitav spektar novih i uzbudljivih događaja i opcija. Možda ćete se sresti sa prijateljem iz prošlosti koji vam može ponuditi razne profesionalne mogućnosti. Budite otvoreni prema svima koje upoznate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info