Veza bez budućnosti: Znakovi da on možda i nije onaj pravi

0

Čak i najciničnije među nama nadaju se da će jednog dana upoznati gospodina “pravog”. On ne mora biti savršen, ali mora biti pravi za nas. Ipak, treba imati na umu da je ovaj put, put pronalaska ljubavi, često veoma krivudav. Na šta treba obratiti pažnju? Donosimo par savjeta koji mogu ukazati da on možda i nije onaj pravi.

 

Izgovori

Sasvim je očigledno da morate vjerovati partneru, inače je veza u samom startu osuđena na propast, ali znak upozorenja koji pokazuje da nešto nije u redu je njegovo konstantno pravljenje izgovora. Da li je sklon otkazivanju i da li uvijek ima spreman i “pametan” odgovor kada izraziš zabrinutost oko nečega što ti smeta? Ovo može biti pokazatelj da on ima još nekoga ili da mu jednostavno nisi toliko važna.

 

Tajna veza

Stvar koju trebate zapamtiti jeste da morate biti vidljivi dio njegovog života. Ako ste već neko vrijeme skupa, a nisi upoznala skoro pa nikog od njegovih prijatelja ili članova porodice, to bi trebalo da ti bude upozorenje. Ako je on ozbiljan u pogledu veze s tobom, zar onda drugi ljudi ne bi trebali znati da postojiš?

 

Izgubljena ljubav

Ti bi mu trebala biti prioritet, jer si ti žena sa kojom se on zabavlja. Ako on stalno priča o svojoj bivšoj i kako je ona divna, možda bi bilo pametno da se zapitaš šta ti tu radiš. Očigledno, on i dalje ima određena osjećanja prema njoj, a postoji vjerovatnoća i da će joj se vratiti, ako to ona poželi.

 

Okrivljavanje

Naravno, postoje i muškarci koji idu u drugu krajnost – svu krivicu svaljuju na bivšu partnerku, počevši od toga da je ona kriva zbog raskida pa do loših stvari u njihovom životu sa kojima ona uopšte nije imala veze. On definitivno nije pravi muškarac za tebe. Zapravo, on uopšte nije muškarac.

 

Izljev bijesa

Vjerovatno najvažniji savjet je da se čuvate muškaraca koji imaju takvu narav. Svi se ponekad iznerviramo, ali muškarac kojeg iritiraju i najmanje sitnice nije baš zabavno društvo. Najgore od svega jeste što takvi muškarci često mogu postati nasilni. Dakle, ako ste u vezi sa takvim, okončajte tu vezu što prije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info