Dnevni horoskop za 25.07.2013.

0

Ovan

Energija dana je nestalna, a vjerovatno ćete biti rastrzani na sve strane. Ne brinite o pokušajima da učvrstite bilo kakve planove u ovom trenutku. Imate osjećaj kao da vam sve što uzmete klizi iz ruku. Ako je to slučaj, ni o tome ne trebate brinuti. Opustite se. Nekada se takvi dani dešavaju. Ipak, dobro je to što ćete uspjeti sve vratiti na svoje mjesto kada to budete željeli.

 

Bik

Ustanite i pokrenite se. Nemate vremena za gubljenje. Bićete zauzeti mnogobrojnim obavezama, ali to vam danas odgovara. Dobro ste opremljeni da se nosite i sa najgorim situacijama koje se danas mogu desiti. Vaše emocije su danas veoma jake i možete ih koristiti za povezivanje sa drugima. Artikulišite svoje misli na zdrav način.

 

Blizanci

Vaše srce danas može doživjeti neke divlje oscilacije. Može se činiti da su vam emocije poput voza koji je iskočio iz tračnica. Najbolja stvar koju možete učiniti, ako se to desi, jeste da sjednete i zapišete kako se osjećate. Na taj način ćete lakše doći do uzroka i razloga zbog kojih se sve to dešava. Ako ste u nedoumici, posavjetujte se sa nekim koga volite i kome vjerujete. Pratite svoje instinkte.

 

Rak

Iznenada se morate početi baviti rješavanjem problema. Drama je eskalirala i niste sigurni možete li se sjetiti svega što ste htjeli da kažete. Idite korak po korak. Bavite se problemima kako budu dolazili. Ako požurite, možda ćete biti preplavljeni strahom da će stvari izmaći kontroli. Ne brinite zbog malih stvari.

 

Lav

Danas ćete biti fokusirani na svoje emocije. Ovo će biti veoma izazovno. Možda ćete osjećati da se drugi ponašaju prema vama kao da ste jo-jo. Ne dozvolite da postanete žrtva. Borite se za sebe čak i ako to znači da će pojedini biti uznemireni takvim ponašanjem. Vi ste odgovorni za svoja osjećanja i niko drugi.

 

Djevica

Održavanje ravnoteže danas neće biti najlakši posao, ali ako to iko može postići onda ste to vi. Čvrsti stavovi drugih ljudi bi vas mogli izazvati. Ipak, imate dosta municije u svom arsenalu. Možete naučiti dosta prihvatanjem ovog izazova i učestvovanjem u raspravi. Vjerujte u sebe.

 

Vaga

Želja je naziv današnje igre. Ako nešto želite, to možete i dobiti, ali to neće biti lako. Nagrada će otići u ruke osobe koja je najviše želi. Pokažite ljudima oko sebe koliko možete postići. Impresioniraćete okolinu svojom nevjerovatnom odlučnošću. Pazite se zlih jezika i podmetanja.

 

Škorpija

Danas imate osjećaj kao da igrate na domaćem terenu. Imate podršku navijača, a vi poznajete teritoriju. Iskoristite malo stvari u svoju korist. Na poslu postoji dramatična sila koja je nepredvidiva, ali iznimno jaka. Ipak, sve je u redu dok vi držite stvari pod kontrolom. Ostanite usredotočeni na svoje ciljeve. Istinska sreća je na korak od vas.

 

Strijelac

Danas potražite pomoć od drugih ljudi. Razmjena informacija od ključnog je značaja za stavljanje posljednjih nekoliko dijelova slagalice na njihovo mjesto. Samostalno obavljanje stvari je važno i neophodno, ali u nekom trenutku morate shvatiti da je za sledeći veliki korak potrebna podrška drugih ljudi. Prikupite podatke i primijenite ih na datu situaciju. Ipak, pazite da ne postanete nekome teret.

 

Jarac

Ovo je odličan dan! Proslavite. Vaš ego je snažan. Dešavaće vam se lijepe stvari. Trebali biste biti dobro raspoloženi i to će privući ljude i situacije koje će djelovati povoljno. U ovom danu nemate granica. Stvar na koju trebate obratiti pažnju je arogancija. Budite ponosni, ali ne i odbojni.

 

Vodolija

Vaše emocije danas mogu biti pomalo čudne. Može vam biti teško da se usredotočite na bilo šta. Stvari se pomijeraju sa jedne teme na drugu sa malim šansama za pronalaženje rješenja. Drugi nemaju tendenciju da osjećaju simpatije prema vašim današnjim osjećanjima pa ih nemojte ni očekivati. Samo ćete se razočarati. Ipak, bilo bi mudro da se usredotočite na glavu umjesto na srce.

 

Ribe

Danas će voda ići na vašu vodenicu, pa povedite računa da izvučete maksimum. Šta god da sebi postavite za cilj, danas ćete to ostvariti lakše nego sutra. Međutim nemojte izgubiti kompas, jer ćete se vrlo teško vratiti unazad. Dobro razmislite i krenite punom parom naprijed!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info