Navike koje mogu biti pogubne po vezu

0

Ako želite da izbjegnete veću dramu u vezi, bilo bi poželjno da odolite navikama koje dokazano mogu biti pogubne. Sledeće navike mogu sasvim normalnu i zdravu vezu pretvoriti u noćnu moru, a samim tim mogu je i okončati. Dakle, pazite da što rjeđe radite sledeće stvari.

 

Kritikovanje njegove porodice

Bez obzira na to šta misliš o njegovoj porodici, ako mu kažeš da ti pojedini članovi idu na živce, to će se sigurno odraziti na vašu vezu. Čak i ako on sam nema posebno dobro mišljenje o pojedinim članovima, najbolje je da ne komentarišeš kada se povede priča o porodici. Strpljen – spašen!

 

Špijuniranje

Možda misliš da činiš sebi uslugu, ako ga stalno pratiš na društvenim mrežama. Međutim, time što si svjesna sitnica o njegovom kretanju i razmišljanju, vjerovatno si i podložnija pretjeranom analiziranju njegovih navika koje se odnose na vašu vezu te ćeš si učiniti više štete nego koristi.

 

Prepiranje i svađanje u javnosti

Povremene prepirke i svađe sasvim su prirodne u svakoj vezi. Međutim, svađe i prepirke koje su toliko izmakle kontroli da se redovno dešavaju u javnosti veoma su neugodne i štetne po vezu te taj problem trebate što prije rješavati. U protivnom, može doći do raskida.

 

Pokušavanje da ga popravite

Veliki broj žena misli da rade muškarcu, s kojim su u vezi, uslugu pokušavajući da ga “poprave” i promijene. Međutim, takvo ponašanje uzrokuje mnogobrojne probleme u vezi. To je i sasvim logično. Zamisli, recimo, da on pokušava tebe promijeniti. Kako bi reagovala? Upravo tako. Nema potrebe za zanovijetanjem i pokušavanjem da od njega napraviš nešto što on nije.

 

Laganje

Laganje iz bilo kojeg razloga definitivno neće dovesti do uspješne zajedničke budućnosti. Iskrenost je jedna od najvažnijih stvari u svakoj vezi pa to uvijek imajte na umu. Čak i bezazlena laž se može pretvoriti u nešto krupno i, na kraju, postati problem preko kojeg nećete moći preći.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info