5 znakova da se viđate sa pogrešnim muškarcem

0

Razmišljaš o tome da li je on onaj pravi ili ne? E pa, postoji nekoliko malih znakova koji ti mogu pomoći da znaš da li si u vezi sa gospodinom pravim ili pogrešnim. Da vidimo i koji su to.

On te ne poštuje


Poštovanje je osnova svake uspješne veze i ako te on tretira kao da si otirač, onda je zaista krajnje vrijeme da okončaš tu agoniju. Zapamti, bolje je biti i sam nego sa bilo kim. Na kraju, sigurno postoji neko ko je dostojniji tvoje ljubavi. Nikada, ali apsolutno nikada ne trebaš biti u vezi sa muškarcem koji te ne poštuje. Ti to jednostavno ne zaslužuješ.

Zaboravila si kako je to kada se smiješ


Devet od deset žena uvijek će reći da je humor veoma bitna stvar u svakoj vezi. Da se razumijemo, on ne treba da bude najkomičniji muškarac na svijetu, ali je bitno da se smijete što češće. Ako više vremena provodiš brišući suze nego u smijehu, da li treba uopšte da napominjemo da si sa pogrešnim muškarcem?

Odgovornost mu nije jača strana


Ne možeš biti sa nekim kome ne možeš povjeriti najjednostavnije zadatke, a kamoli cijeli život. Dakle, ako se on ponaša neodgovorno, to bi trebao biti dovoljan razlog da raskineš i nastaviš dalje.

Sukob ideja i vrijednosti


Ako ti i tvoj muškarac niste na istim talasnim dužinama, kada je riječ o vašim snovima i težnjama, idealima i vrijednostima, bolje je da potražiš ljubav negdje drugo umjesto da se boriš s njim do kraja života. Razumljivo je da niste isti, ali ako se vaši snovi kose sa njegovim i obrnuto, velika je šansa da će to zauvijek ostati tako.

On te “guši”


Da li on nameće svoja mišljenja? Da li traži od tebe da se oblačiš na određeni način i da se uvijek ponašaš onako kako on misli da trebaš? Ako je to tako, onda on definitivno nije čovjek za tebe. Niko ti ne smije govoriti kako se trebaš ponašati u određenim situacijama – dovoljno si zrela da to i sama znaš.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info