Dnevni horoskop za 09.07.2013.

0

Ovan

Ovo je dobro vrijeme da se usredotočite na jednostavne, osnovne stvari, kao što je čišćenje kuće. Ovakve stvari su važnije nego što to mislite, ali je i isuviše lako da na njih zaboravite zbog posla koji se gomila oko vas.

 

Bik

Otiđite na ručak ili večeru sa nekim ko vam je važan – to je najbolji način da nekome kažete ono što treba čuti. Ljudi lakše primaju određene poruke i vijesti kada im je “gard” spušten.

 

Blizanci

Danas možda trošite opreznije, jer postoji više razloga za to. Samo se opustite i pokušajte proći kroz ovu fazu, jer je dobro što se ona dešava baš u ovom trenutku.

 

Rak

Danas morate biti odlučniji i imate pravu vrstu lične energije koja vam pomaže da se probijete kroz društvene prepreke. Pravo je vrijeme da krenete za nečim za šta ste nekada mislili da je nedostižno.

 

Lav

Vaša intuitivna strana sada je hiperaktivna te vam šalje više signala nego što ih možete pratiti. Samo se fokusirajte na stvari koje se čine najvažnijima, a na ostale se usredotočite kasnije.

 

Djevica

Ovo nije dobar dan da budete sami – samoispitivanje će morati čekati još koji dan. Potrebni ste vašim prijateljima, a i oni vama, jer postavljate sebi neka velika pitanja koja zahtijevaju važne odgovore.

 

Vaga

Danas vam se mnogo toga “vrzma” u mislima pa se postarajte da budete zaokupljeni cijeli dan. Skretanje pažnje je i više nego dobrodošlo, ali u jednom trenutku ćete morati donijeti važnu odluku.

 

Škorpija

Vaša emotivna energija vas tjera da mislite brže nego obično tako da bi vam trebalo biti lakše da nađete rješenja za neke teže probleme. Pobrinite se da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu.

 

Strijelac

Vaše filozofsko stajalište je dobro poznato, a u danima kao što je ovaj, ono je pravo blago! Stvari na samoj površini i nemaju nekog smisla, ali ih možete staviti u okvir koji vam pomaže da ih shvatite.

 

Jarac

Mala promjena koju ste jutros primijetili sigurno prethodi nečemu velikom i, najvjerovatnije, pozitivnom. Pokušajte da ovaj put ne ulazite u detalje i sagledajte širu sliku!

 

Vodolija

Vaša pametna glava je velika prednost – većinu vremena. Međutim, u ovom trenutku, potrebno je da pustite zalutale misli i da pokušate da odvažno krenete u novom pravcu. Prestanite da razmišljate i počnite da se krećete!

 

Ribe

Vaša ogromna energija vam pomaže da stvorite nešto sasvim novo – potrebno je samo da je prigrlite! Neko blizak je spreman za veliku promjenu, a vi mu, u svakom pogledu, možete biti od pomoći.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info