4 razloga zbog kojih ne kaže da te voli

0

Jedna od najgorih stvari koja se može desiti ženi, kada je riječ o vezama, jeste da kaže muškarcu da ga voli, a da on to ne uzvrati. Veliki broj žena tada misli da su uradile nešto pogrešno i misle da su one krive za novonastalu situaciju. Međutim, činjenica je da je u ovom konkretnom slučaju do muškarca! Evo i nekoliko razloga zbog kojih nije rekao da te voli.

 

On nije siguran u vašu vezu

Jedan od razloga zbog kojih još uvijek nije izgovorio te bitne dvije riječi jeste što on vjerovatno nije siguran kuda vaša veza vodi. Možda mu je potrebno još malo vremena kako bi vidio koliko je povezanost između vas jaka. Drugi razlog bi mogao da bude to da on želi da prvo upoznaš njegove roditelje i porodicu prije nego ti kaže da te voli.

 

On ima strah od vezivanja

Muškarci se uopšteno plaše dugoročnog “obavezivanja” pa ćete veoma teško od njih čuti magičnu rečenicu izjave ljubavi. To ne znači da te on ne voli već da je vjerovatno previše uplašen od svih očekivanja koja dolaze sa davanjem ženi do znanja da je voli. Potrebno je da mu daš još malo vremena i da pažljivo “načneš” ovu temu.

 

Možda je to rekao neverbalno

Muškarci ispoljavaju emocije na skoro sasvim drugačiji način od žena te postoji više načina na koje oni pokazuju ljubav prema ženi. Strastveni poljupci, držanje za ruke, iskreni zagrljaji, briga o tvojim osjećanjima indirektni su načini na koje muškarac pokazuje ljubav prema ženi. Dakle, oni ne osjećaju potrebu da to glasno kažu već da pokažu.

 

Ne osjeća potrebu da to kaže

Emocionalne potrebe muškarca mogu se razlikovati od emocionalnih potreba žena. Dok žena može osjećati da verbalno izjavi svoju ljubav i očekivati od muškarca da to uzvrati, muškarac može osjećati da te dvije riječi nisu toliko važne. Neki muškarci su prosto takvi i nema potrebe da brineš.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info