3 razloga da dodate bijeli blejzer u ljetnu garderobu

0

Ljeto jeste najtoplije godišnje doba, ali postoje i oni dani (i noći) kada može biti i znatno prohladno. Šta nositi u takvim prilikama, a da ne izgledate “natrpano”? Zaboravite na zastarjele trendove i “nabacite” bijeli blejzer. Evo i tri razloga zbog kojih biste trebali razmotriti ideju da ga dodate u ljetnu gardeboru (dodatna prednost: možete ga nositi i tokom proljeća i jeseni, jer bijela boja uvijek je in).

 

Možete ga nositi u svakodnevnim varijantama, a on će definitivno odlično uklopiti sa farmericama i baletankama. Još nabacite sunčane naočale i uživajte u predivnom danu.

 

On je dovoljno dobar i za posao te je odlična alternativa džemperu (ko, uostalom, želi nositi džemper ljeti?). Uopšte nećete pogriješiti ako ga uparite sa suknjom cvjetnog dizajna (kao na slici) i laganim ljetnim sandalama. Varijanta koja je totalno opuštena.

 

Nećete se pokajati ni ako ga obučete za večernji izlazak. Takođe, možete ga upariti i sa šorcem, a ako vam se ta ideja ne sviđa, nećete pogriješiti ni sa kapri pantalonama. Dovoljno je da na sve to dodate štikle i već ste spremni za večernji provod sa prijateljicama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info