Sigurni znakovi da te on voli

0

Nekada je vrlo teško znati da li muškarac zaista voli ženu ili ne. Ipak, kako ne biste tapkali u mraku, pogledajte sljedećih devet znakova koji sigurno pokazuju da vas on obožava.

Odnosi se prema tebi sa poštovanjem

Kada muškarac voli ženu, on je onda i poštuje. On brine i o najmanjim detaljima njenog života. Ako tvoj muškarac cijeni tvoje mišljenje, upućuje komplimente tvom karakteru, raduje se tvojim dostignućima, obraća pažnju na detalje te se čak i prilagođava tvojim neobičnim navikama – on te definitivno voli.

Uvijek si mu na pameti

Da li ti šalje smiješne sms-ove tokom dana? Da li ga pjesme podsjećaju na tebe? Da li ti se javlja i kada je veoma zauzet? Kada postaneš veoma bitan dio njegovog dana, čak i kada ste razdvojeni, to znači da je on uložio puno u vašu vezu i da mu je veoma stalo do tebe.

On pravi kompromise

Ljubav može omekšati srce. Biti u pravu nije više tako važno kao učiniti pravu stvar za drugu osobu. Kada se tvoj momak počne “nalaziti” s tobom na sredini o temama oko kojih je inače tvrdoglav, to znači da se vodi srcem, a ne glavom. Znaci nesebičnosti obično su ogromni pokazatelji da muškarac voli.

Dodiruje te u javnosti

Što se tiče pokazivanja naklonosti u javnosti, veliki broj muškaraca može da oklijeva. Kada te zagrli u javnosti, on se istovremeno ponaša zaštitnički i želi da ponosno objelodani cijelom svijetu da ste skupa.

Želi da se brine o tebi

Žene često znaju kolutati očima na muški instinkt “popravljanja stvari”; i iako on nije u stanju da popravi svaki loš dan, činjenica da to pokušava ukazuje na to da mu je veoma stalo do tebe. On želi da stvari popravi na bolje. Želi da se pobrine za tebe, praktično i emotivno.

Želi da voliš njegovu porodicu

Da li on želi da upoznaš sve ljude koji su mu bitni u životu? Kada je spreman da te upozna sa ljudima koji su mu najvažniji (a jednako je rad da upozna i tvoje prijatelje i porodicu) on nema namjeru da ide bilo gdje od tebe. Ponosan je što je s tobom i želi da te i njegova porodica zavoli.

“Mi” zamjenjuje “Ja”

Poslušaj njegov izbor riječi. Kada počne koristiti riječi, kao što su “mi”, “nama” i slično, on više ne misli o sebi kao o “samcu”. Sada si dio njegovog života. I on to voli.

Ti si uključena u priče o budućnosti

Da li on pravi planove za budućnost koji uključuju tebe? Da li te je pozvao na vjenčanje njegovog prijatelja koje će biti sledeće godine? Da li se ponekad našali o tome koliko ćete djece imati? Kada mu je na pameti budućnost s tobom već je odlučio da nema namjeru da te pusti.

On to kaže

Ako ti kaže da te voli, vjeruj mu. Kada muškarac istinski voli on to ne može dugo zadržati samo za sebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info