10 komada odjeće koji će vas učiniti seksipilnima

1

Uprkos popularnim trendovima koji se pojavljuju svake sezone, postoje određeni komadi odjeće koji su uvijek in. Zaista, sljedećih deset će učiniti da se osjećate udobno, poželjno i seksipilno.

Haljina


Lepršava haljina A-kroja pomoći će vam da vam struk izgleda manji nego što to jeste. To se posebno odnosi na kolor bloking modele (kombinovanje kontrastnih boja).

Najelegantnija suknja na svijetu


Nosite je na posao. Nosite je prilikom večernjeg izlaska. Nosite je kada idete na ljubavni sastanak. Suknja olovka kroja najelegantnija je suknja na svijetu i ona odiše snagom, a to je veoma privlačno.

Pantalone za svaku figuru


Elegantne, udobne i svakoj ženi dobro stoje. Crne, široke pantalone odlično se slažu uz gotovo sve modele obuće. Čak i muškarci vole da nas vide u njima.

Privlačna bluza


Lagana bluza bez kragne pokazuje malo kože, bez previše otkrivanja. Plus, labavi kroj će vam pomoći da nemate osjećaj da cijeli dan morate imati uvučen stomak.

Klasika je uvijek u modi


Lagana i udobna, bluza sa V izrezom potvrđuje tezu da ne možete zabrljati sa svestranom klasikom. Zaista, jedan je od onih modela koje možete nositi u svim prilikama.

Štikle s dekolteom


Svojim štiklama dodajte “dekolte” odnosno, kad god imate priliku, nosite štikle sa otvorenim prstima. Podići će i vas i vaše samopouzdanje.

Haljina na preklop


Haljina na preklop pokazuje sve vaše najbolje atribute, omogućavajući vam da se krećete slobodno i osjećate udobno. Pored toga, njen podesivi struk pomaže vam i da vizuelno izgledate više i vitkije.

Tamne farmerice


Malo dodatnih oblina na kukovima laska ženskoj figuri, a tamne farmerice odličan su način da ih istaknete. U zavisnosti od samog modela (klasični modeli, sa definisanim porubima, koji nisu iscijepani ili ukrašeni aplikacijama), možete ih nositi gotovo u svim prilikama.

Svijetli blejzer


Svijetli blejzer se odlično slaže sa farmericama, helankama i haljinama te će vas definitivno dovesti u centar pažnje. Štaviše, odlično se slaže i sa svim drugim bojama.

Čipka


Otkrijte nagovještaj čipke ispod džempera ili majice sa V izrezom i rasplamsaćete znatiželju svakog muškarca.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info