Muškarci i horoskop: Kako ga osvojiti prema njegovom znaku

0

Možda su svi muškarci stvoreni jednaki, ali to ne znači da su svi isti, posebno kada je riječ o romansi. Donosimo nekoliko “zvjezdanih” ideja koje će vam pomoći da ostavite pravi utisak na muškarca koji vas interesuje. Prije svega, potrebno je da saznate njegov horoskopski znak, a nakon toga, pratite sljedeće savjete.

Ovan


Prvi muškarac horoskopa ne želi da se osjeća kao običan muškarac već kao “jedini” muškarac. Kada si sa njim, neka on bude centar tvog svijeta. Kontakt očima, “pametna” pitanja i izbjegavanje tipkanja sms-ova. Ipak, ne provodi s njim previše vremena, jer će inače pomisliti da nemaš svoj život.

Bik


On ne samo da ima bolje vizuelno opažanje od većine muškaraca, već ima i izoštrenija čula uopšte. On ne može promijeniti svoju prirodu i nije nimalo kriv što ga privlače žene koje mirišu na vanilu, imaju prekrasnu kosu i koje vode računa o sebi. A ti nisi kriva što to sada znaš i što ćeš tu malu tajnu iskoristiti da ga zavedeš.

Blizanci


Privlače ga britke žene koje su u stanju da razgovor održavaju interesantnim. Takođe, voli i kada su mu prijatelji zainteresovani za tvoju inteligenciju. Naravno, pametna žena zna kada je vrijeme da prestane da priča i počne da sluša.

Rak


Unatoč njegovoj tvrdoglavoj i teškoj ličnosti, ovaj muškarac je mekana duša. Ono što on traži je žena kojoj može vjerovati, koja je ljubazna, puna ljubavi, podrška i sigurno utočište za njegovo nježno srce. Pokaži mu da si osjećajna i biće lud za tobom.

Lav


On je harizmatičan i, što se njega tiče, privlačane i inteligentne žene su mu uvijek zanimljive. Međutim, smisao za humor je posebna kvaliteta koja nadmašuje sve druge.

Djevica


Ne privlače ga žene koje su previše seksi. On želi da zna da si potpuno kvalitetna osoba: motivisana, saosjećajna, zainteresovana za život… i moralna. Međutim, on nije baš toliki čistunac. Može se reći da ga privlače žene koje su “zakopčane do grla”, ali sa otkopčanim gornjim dugmetom.

Vaga


Njegov imidž nije uvijek kao da je sišao sa manekenske piste, ali voli žene sa stilom. Ona ne mora da bude najmodernija niti da obavezno nosi dizajnersku odjeću. Ali, žena koja se namjenski oblači za određenu priliku odmah će mu privući pažnju, a na kraju i osvojiti srce.

Škorpija


On razumije kako je ljubav magična sila, ali je ujedno i jedan od rijetkih muškaraca koji u svakom trenutku želi da pokažeš čari svoje ženstvenosti. Konstantno želi da koristiš svoje moći zavođenja, jer je tada apsolutno hipnotisan tobom.

Strijelac


Kod njih se sve svodi na potjeru. Ako te je previše lako uhvatiti, vjerovatno će odustati od takve “igre” i tragati za nečim što je više nedostižno. Ponašaj se kao da su tvoja ljubav i naklonost rijetka nagrada i bukvalno će trčati za tobom.

Jarac


Ovaj tradicionalni muškarac se divi ženama koje su u stanju da ispune iste uloge koje su se u njegovoj porodici ispunjavale generacijama. To ne znači da je zaglavljen u prošlosti ili da nema širok pogled na svijet. On jednostavno želi djevojku koja će se dopasti i njegovoj mami, a koju će i njegovi prijatelji cijeniti.

Vodolija


Muškarca rođenog u ovom znaku je veoma teško shvatiti, jer ima “zamagljenu” granicu između ljubavi i prijateljstva i to na takav način da je veoma teško spoznati na kojoj tački se vaš odnos nalazi. Najbolje je da prvo budete prijatelji pa da vidiš u kojem smjeru će te to odvesti.

Ribe


On želi garancije da se njegova veza savršeno uklapa u zamršeni dizajn koji je njegov život. Zanesen je dodirom sinhronizovanosti koja dokazuje da vas dvoje trebate nastaviti vezu, ali nemoj pretjerivati konstantnim pritiscima, kao što je izraz “suđeno nam je da budemo skupa”. Umjesto toga, skreni mu pažnju na vaše sličnosti, pogotovo ako su one pomalo tajanstvene.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info