8 stvari u kojima svaka žena izgleda fantastično

1

Prilikom izbora garderobe, svi želimo da nosimo ono što će istaknuti naš izgled. Naravno, kod većine žena je presudno da je ono što nose što udobnije i to bi zaista trebalo i da bude glavno mjerilo. Uvijek trebate nositi ono u čemu se osjećate dobro, a sljedećih osam stvari će vam u tome pomoći.

Džemper od kašmira


On je udoban, mekan na dodir i klasičan, što znači da ga možete nositi više godina. Najbolje je da ga potražite prilikom rasprodaje, jer tada zna biti dosta jefitiniji nego obično.

Crveni karmin


Bez obzira na vaš ten, možete pronaći nijansu crvene koja vam odgovara. Ako ga baš i ne volite, možete ga nositi samo u posebnim prilikama – siguno će vam božanstveno stajati.

Blejzer


Jednostavan, zahvalan, lagan – i svima odlično stoji. Može se uklopiti u skoro sve kombinacije, kombinovati ga čak i sa određenim modelima haljina. Idealan komad garderobe za gotovo sva godišnja doba i sezone.

Haljina na preklop


Bez obzira na oblik vašeg tijela, haljina na preklop lijepo će naglasiti vaše najbolje karakteristike. Posebno se preporučuje nešto nižim ženama i onima koje su obdarene oblinama, jer pomaže da se stvori iluzija visine i vitkosti.

Bijela majica kratkih rukava


Ona je tako jednostavna, a što je najvažnije, veoma je udobna i u njoj se osjećate jako prijatno. Zaista, ovo je komad garderobe za koji sigurno nećete izdvojiti mnogo novca, a može vam pomoći da dobijete mnoštvo fantastičnih kombinacija.

Štikle


Uvijek su in i nema te žene kojoj ne stoje dobro. Ako niste obožavalac istih, nosite ih samo u posebnim prilikama. Naravno, još jedna stvar koju možete uraditi jeste ili da se odlučite za nešto niže potpetice ili pak za blok petu – jednako su moderne, a odlično pristaju svakoj ženi.

Baloner


Savršen za proljeće i jesen, baloner definiše vašu figuru kao nijedan drugi komad garderobe. Obično se za njega kaže da mu pribjegavaju žene koje imaju stila, jer upravo ovaj komad garderobe može od sasvim obične kombinacije stvoriti fantastičnu.

Tamne farmerice


Uske ili široke, laskave tamne farmerice učiniće da istovremeno izgledate ležerno i chic. S druge strane, one su i komad garderobe koji možete nositi gotovo u svim prilikama, a odlična su opcija i za žene koje žele da vizuelno izgledaju vitkije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info