Što stariji, to bolji: Holivudski glumci kojima godine prijaju

0

Ako ste mislili da su bili atraktivni dok su bili mladi, pogledajte ponovo. Ovim slavnim glumcima godine baš prijaju.

 

Hugh Jackman, 45 godina

Jackman (slika lijevo je iz 2000., a slika desno iz 2012. godine) je trostruka prijetnja: on zna da glumi, pjeva i igra. Veliki uspjeh na filmskom platnu osvojio je ulogom u filmu X-Men, a početkom prošle godine ste ga mogli gledati i u mjuziklu Les Miserables (Jadnici). Nama je ostao najupečatljiviji po ulozi u filmu Australija.

 

Patrick Dempsey, 48 godina

Dempsey (lijevo 2005., desno 2011.), omiljeni neurohirurg iz serije Uvod u anatomiju, vjerovatno će zauvijek ostati najpoznatiji po ulozi doktora Dereka Sheparda. I naravno, po svom izgledu.

 

Johnny Depp, 50 godina

Teško je povjerovati da će holivudski najdraži loši momak ove godine proslaviti pedeseti rođendan (lijevo 2006., desno 2012.). Sa tri nominacije za Oskara i pojavljivanjem u nekim od najpopularnijih filmova ikad, Depp ima puno razloga za slavlje.

 

George Clooney, 52 godine

Omiljeni neženja (lijevo 2005., desno 2011.), pored glume okušao se i u režiji, kao što je slučaj sa filmom koji je bio nominovan za Oskara 2012. godine – Martovske ide.

 

Denzel Washington, 59 godina

Rođeni Njujorčanin (lijevo 2001., desno 2013.) jedini je glumac afričko-američkog porijekla koji je osvojio dva Oskara i to za filmove Slava i Dan obuke.

 

Colin Firth, 53 godine

Šarmantni Englez (lijevo 2007., desno 2012.) zauvijek nam je osvojio srca ulogama u filmova Dnevnik Bridget Jones i Zapravo ljubav – filmovi koje možete gledati apsolutno uvijek! Takođe, bitno je spomenuti i da je briljirao u Oskarom nagrađenom filmu Kraljev govor.

 

Daniel Craig, 45 godina

Craig (lijevo 2003., desno 2012.) vinuo se u centar pažnje kada je odabran da igra najpoznatijeg svjetskog špijuna u Casino Royale. Ovaj britanski glumac je od tada utjelovio lik Jamesa Bonda u još dva nastavka, od kojih je zadnji, Skyfall, postao film o popularnom špijunu koji je najviše zaradio na kino blagajnama.

 

Chris Noth, 59 godina

Ko se još ne sjeća Zvjerke? Pozanti TV glumac (lijevo 2005., desno 2011.) pored popularne serije Seks i grad, ima i zapažene uloge u serijama Zakon i red: Zločinačke namjere i Dobra žena. Ipak, vjerujemo da ćemo ga zauvijek pamtiti kao Zvjerku 🙂

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info