Veze: Da li je on spreman da se skrasi

0

Otkrivanje da li je vaš muškarac spreman da se skrasi nije nimalo lagan poduhvat. Nakon svega, njegova starost, prihodi i prethodne veze uopšte nisu pokazatelji da li je on spreman da konačno prekine potragu za onom pravom. Kako žena može znati da li veza ima budućnost? Evo par pokazatelja.

 

  • On uživa pričati o budućnosti – sledećoj sedmici, sledećoj godini i dalje od toga.
  • Osjeća da je bio u vezama sa “dovoljnim brojem žena” – samouvjeren je i zna šta želi i šta mu je potrebno.
  • Osjeća se odlično u vezi sa svojom karijerom i položajem u životu. Istraživanja pokazuju da savremeni muškarac ima tendenciju da odlaže brak dok ne osjeti da vam može pružiti emocionalnu i finansijsku sigurnost.
  • Prebolio je bivšu djevojku/suprugu. Kako možete znati? Više nema suza, razgovora ili bijesa o tome kako je ona bila u krivu. Njegova osjećanja prema prethodnim vezama skroz su neutralna.

 

  • Želi da te viđa koliko god je to moguće. Muškarac koji je spreman da se skrasi želi i više od izlaska subotom uveče. On želi da bude s tobom i tokom dnevnih aktivnosti i uvijek će naći vremena za tebe.
  • Nema više “igri”. One uopšte nisu znak strastvene veze. Muškarac koji je orjentisan na brak pitaće te kada ćete se vidjeti sledeći put, još dok je s tobom. On neće čekati par dana da ti se javi i pita da se ponovo vidite.
  • On će petkom uveče radije ostati s tobom nego izaći sa svojim prijateljima. On je spreman da se skrasi, ako je njegova ideja o provodu vrijeme koje provede s tobom, umjesto ispijanja piva u kafiću i gledanja utakmice. To ne znači da će se on u potpunosti odreći vremena koje provodi sa prijateljima, ali ako si mu ti najprivlačnija perspektiva, češće nego inače, sa muškarcem si koji želi da se skrasi.
  • Upoznaje te sa njegovom širom porodicom. Jedna je stvar ako upoznaš njegove roditelje, ali upoznavanje njegove šire porodice komunicira potpuno novi nivo posvećenosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info