Veze: Prepoznajte 5 znakova koji vode do prekida

0

Kada ste zaljubljeni ili u “teškoj” vezi, veoma je lako previdjeti upadljive znakove lošeg odnosa. Možda ćete pokušati i dati sve od sebe da vaša veza potraje, ali da li je šteta već učinjena? Evo nekoliko znakova koje trebate razmotriti kako biste shvatili da li ste u vezi kojoj nema spasa. Ako osjećate sa ste obavijeni situacijama sličnim ovima, možda je vrijeme da se pokupite i odete.

 

Nedostatak sreće

Kada ste srećni to se i vidi. Isto tako, kada ste tužni i to je vidljivo. Potrebno je da se suočite sa problemima i da se odlučite. Budimo iskreni, ako ste nezadovoljni i nesrećni u vezi, postoje velike šanse da se i vaš partner tako osjeća.

 

Nedostatak komunikacije

Svako ima različit stil komuniciranja, a vas dvoje možda jednostavno ne možete da poboljšate komunikaciju. Ako se oboje osjećate neugodno da jedno s drugim pričate o problemima, a to nije problem da podijelite sa nekim drugim, ništa vam ne može pomoći.

 

Nedostatak zajedničkog vremena

Iako i dalje uživate u intimnim trenucima, vi jednostavno ne razgovarate. Kako biste izbjegli da zajedno provedete vrijeme, okrećete se drugim aktivnostima i pretrpavate se obavezama. To je siguran znak da je vaša veza osuđena na propast.

 

Nedostatak savršenosti

Kada volite, vaš partner je najbolji čovjek na svijetu. Ljudi, kada vole, previđaju manje neprijatnosti i vide širu sliku, a ako niste u stanju da tako gledate, očigledno nešto nije u redu.

 

Nedostatak osjećaja zadovoljstva

Sjetite se kako ste se osjećali kada ste se zaljubili u svog partnera. Ako tog osjećaja više nema, možda ćete željeti da malo dublje sagledate i preispitate vašu vezu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info