Vedro i živo! Vesele kombinacije boja za 2013.

0

Budite suptilne sa nakitom ili ga uopšte nemojte nositi – sa kombinacijama sledećih sjajnih boja, nakit vam neće uopšte nedostajati.

 

Maslina + svijetlo zelena + boja korala

Kombinacija ove tri boje stvara savršeno miran, ali i pomalo buntovnički stil. Ova haljina apsolutno je najbolja varijanta koja će “odraditi posao”, ali uopšte nećete pogriješiti ako kombinujete bluzu, kaiš i pantalone u ovim bojama.

 

Kobalt plava + kaki

Ova vrsta živahno plave odlično se slaže sa svakim tenom, a kaki boja će samo upotpuniti njen živopisni izgled. Savršena kombinacija za posao, neobaveznu kafu pa čak i izlazak.

 

Tamni burgundac + narandžasta + svijetlo smeđa

Jednostavno pravilo: odjevni artikli koji su u bojama iz iste “porodice”, kao što je ova jesenja mješavina boja, odlična su kombinacija koja se savršeno slaže.

 

Ljubičasta + svijetlo ružičasta

Zahvaljujući klasičnom, jednostavnom obliku, ove dvije “glasne” raskošne boje savršeno idu jedna uz drugu. Crveni karmin samo je dodatni plus.

 

Tirkizna + boja žada

Lepršave tkanine pomažu da ova smjela kombinacija izgleda cool i opušteno. Blijedo crveni karmin samo će upotpuniti ovaj neobični stajling. Nama su posebno zanimljive sandale 🙂

 

Boja korala + mint zelena

Kombinujte tople i hladnije boje: hladnija nijansa mint zelene savršeno se uklapa sa toplom bojom korala.

 

Crvena + teget + lavanda

Sparivanje dvije primarne boje nije “mudro slovo”. Omekšajte ih dodavanjem delikatne boje lavande i bićete modni genije.

 

Limun žuta + biserno siva

Neka kremasto siva bude vaša nova neutralna boja. Ona će izgledati svježije, ako je uparite sa svjetlijim nijansama, umjesto da je kombinujete sa crnom ili bijelom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info