5 situacija u kojima muškarac želi da vi preuzmete kontrolu

0

Obično su muškarci ti koji vole da vuku glavne konce, ali u pojedinim situacijama i više su nego spremni da daju kormilo ženama. Zapravo, iznenadićete se u kojim to situacijama momci vole da vi vodite glavnu riječ.

 

U spavaćoj sobi

Većina muškaraca voli da “vodi” glavnu riječ u spavaćoj sobi. Ali, istovremeno, oni žele da i vi, s vremena na vrijeme, preuzmete kontrolu. Iznenadite ga novom pozom ili neobičnim mjestom na kojem ćete voditi ljubav. Nemojte se ograničavati samo na spavaću sobu.

 

Izlazak

U većini slučajeva, muškarac planira izlaske. Iznenadite ga tako što ćete se vi pobrinuti za sledeći izlazak. On neće znati šta se dešava i jedva će čekati da vas vidi.

 

Planovi za odmor

Neki muškarci ovo vole da rade, a neki su čak i previše detaljni te će vas “zatrpati” aktivnostima koje trebate obaviti tokom odmora. Uskočite na vrijeme, prije nego se stvari otmu kontroli. Isplanirajte avanturu koja će vam pomoći da otkrijete vaše nove strane.

 

Finansije

Ako vi planirate raspodjelu budžeta, podijelite ovu odgovornost. Pobrinite se da otvoreno komunicirate i planirate kao par i jasno napravite raspodjelu “poslova” vezanih za finansije.

 

Porodična okupljanja

Većina muškaraca voli kada njihove partnerke iniciraju i planiraju porodična okupljanja, posebno kada je riječ o njegovoj porodici. To mu pokazuje da želite biti dio njegove porodice i da ste spremni da mu pokažete koliko vam je stalo do njega (i njih). Podsjetite ga da uradi male stvari, kao što je slanje cvijeća njegovoj majci ili isplanirajte zajednički izlazak sa njegovom sestrom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info