6 modnih trendova za 2013.

1

Iako smo tek nedavno uplovili u novu godinu, već sada je izvjesno šta će biti hit, bar što se mode tiče. Ako već niste investirali u novi izgled, evo šta će biti veoma popularno ove godine.

 

Neonske boje

One su pravi hit svako malo, a ove godine su glavne tri nijanse: žuta, zelena i narandžasta. Kako svi oko vas ne bi morali nositi sunčane naočale, dok su u vašem društvu, najbolje je da nosite lak u nekoj od pomenutih boja ili dodatke, kao što su torba i nakit.

 

Blejzer

Ako ga već nemate, vrijeme je da ga nabavite, jer će blejzer biti totalni hit ove godine. Preporučuje se da birate svjetlije nijanse te ćete ga tako moći nositi svuda – na posao, u dnevni ili noćni izlazak. Odgovarajući blejzer će vašim omiljenim farmerkama ili haljini dati sasvim novi izgled.

 

Pruge

Pruge su dobile sasvim novo značenje! Savršeni komadi odjeće ove godine su oni na kojima su široke pruge, a nećete pogriješiti ako nosite majicu kratkih rukava, haljinu, šal ili torbu u ovom stilu. S obzirom da je “mornarski trend” nezaobilazan, birajte plavo – bijelu kombinaciju.

 

Narandžasta boja

Ona je svijetla, razigrana i “podiže” raspoloženje. Haljine, pantalone, jakne pa čak i kupaći kostimi – narandžasta boja se vraća na velika vrata. Nećete pogriješiti ni sa nakitom ili torbom u ovoj prekrasnoj boji.

 

Pastelne boje

Pastelne boje su in i ove godine, ali u kombinaciji sa ostalim trendovima, veoma ih je teško nositi. Primjera radi, neonske i pastelne boje u istoj kombinaciji mogu biti problematične te se zbog toga opredijelite samo za nakit u ovim bojama.

 

Bombarder jakna

Ako je mala crna haljina “majka” svih haljina, onda je bombarder jakna kraljica svih kožnih jakni. Ona je svako malo in, a bila je najpopularnija osamdesetih godina prošlog vijeka. Ipak, ove godine su popularne sportskije varijante u odnosu na klasični izgled.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info