6 trendi boja za 2013.

0

Sa dolaskom nove godine i nove sezone, modni stručnjaci preporučuju i boje koje će biti u trendu. Neke od njih su potpuno nove, a neke su ostale in i nakon prošle sezone. Donosimo šest boja koje će biti totalni hit ove godine.

 

Mint zelena

Iako ne može svako nositi ovu boju, oni kojima dobro stoji biće i više nego ushićeni, jer je mint zelena jedna od trendovskih boja ove godine. Haljine, bluze ili modni dodaci – potpuno je do vas.

 

Boja korala

Ona je trendi boja već dvije godine i, ako već niste, obavezno je uključite u svoj stajling. Ako ne možete pronaći neki od odjevnih predmeta, uvijek se možete odlučiti za neki od modnih dodataka u ovoj boji.

 

Blijedo ružičasta

Postoji li ženstvenija boja od nježne blijedo ružičaste? Nosite ovu divnu boju kako biste “omekšali” odjeću inspirisanu muškim stajlingom (pantalone, odijela) ili uljepšajte cjelokupni izgled pomoću komada nakita u ovoj boji.

 

Bijela

Kada je riječ o bijeloj boji, većina žena se odlučuje da je nosi u formi bijele bluze ili košulje. Pored toga, nećete pogriješiti ni ako odaberete kaput, jaknu ili blejzer u ovoj boji. Bijelu bluzu možete još više istaći ukoliko nosite kaiš koralne boje ili je možete kombinovati sa bijelim cipelama.

 

Plava

Plava je naša boja. Posebno svjetlije, živahne nijanse, poput ove. Možete nositi blejzer ili torbicu u ovoj boji, a mala crna haljina se fantastično slaže sa plavim cipelama. Bilo koji od pomenutih načina će privući pažnju na vas.

 

Žuta

Bilo koja nijansa žute boje pravi je hit! Bez obzira da li vam se više sviđaju blijedi ili tonovi limuna, ovu boju možete kombinovati sa skoro svim bojama i to veoma uspješno. Majice, blejzeri pa čak i pantalone u ovoj boji su totalno in.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info