7 frizura koje muškarci obožavaju

0

Kada se radi o frizurama koje se nama sviđaju i koje muškarci vole, obično su u pitanju dva različita svijeta. Neki muškarci vole kraću, a neki dužu kosu, ali ipak, postoje određene frizure koje momci apsolutno obožavaju, jednoglasno. Evo i koje su to.

 

Duga i puštena kosa

Skoro svaki muškarac kaže da mu je ovo jedna od najomiljenijih frizura i da im ona uvijek privuče pažnju. Oni vole da vide dugu i talasastu kosu koja nije previše frizirana i koja je mekana na dodir.

 

Sportski rep

Nikada ne bi ni pomislili da se momcima sviđa naša najjednostavnija frizura, ali većina njih obožava ovaj izgled. Najbolje od svega je što ovu frizuru možete napraviti za svega pet minuta.

 

Niska punđa

Momci obožavaju i ovu jednostavnu frizuru. Za nju vam je potrebna gumica i par šnala. Može li jednostavnije od toga?

 

Frizura s volumenom

Ovo smo već i znali, zar ne? Muškarci vole frizure s volumenom, a posebno ako uz njih ide i smokey eyes.

 

Slojevi koji uokviruju lice

Bez obzira da li imate dugu ili kratku kosu, frizura koju momci vole je ona čiji slojevi uokviruju lice. Nju možete napraviti bez obzira na tip ili dužinu kose pa, sledeći put kada budete išli u salon, posavjetujte se sa frizerom.

 

Kikice

Iako ovo nije jedna od naših dražih frizura, momci se ne slažu. Njima je ona veoma primamljiva. Kikice možete učvrstiti gumicama i ukrasiti trakicama. Brzo i jednostavno.

 

Kratka frizura

Ako imate rijetku kosu, kratka frizura je odlična ideja. Ona se momcima sviđa, jer je lepršava i seksi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info