Najbolji parfemi za zimu 2013.

0

Koji bolji izgovor možete imati za novi parfem od promjene godišnjeg doba? Dani su kratki, hladni i sivi, ali to ne znači da se trebamo prepustiti lošem vremenu i biti depresivni. Da to ne bi stvarno bilo tako, isprobajte neki od sledećih parfema.

 

Estee Lauder, Private Collection Amber Ylang Ylang

Svi koji vole nositi ćilibar apsolutno će uživati u ovom parfemu, jer je njegova gornja nota upravo ćilibar. Bez obzira da li volite slatkast, kremast ili suh miris, Amber Ylang Ylang ima tu neodoljivu i seksi notu koja odgovara svačijem ukusu.

 

Givenchy Dahlia Noir

Dahlia Noir, ženstveni i misteriozni naziv, odnosi se na cvijet koji ne postoji: crnu daliju, cvijet paradoksa. Dalija je cvijet koji se savršeno uklapa u Givenchy stil, strukturisan i rigorozan, ali istovremeno veoma ženstven i blag. Crna boja u nazivu parfemu daje misteriozni efekat. Na kraju, mirisne note ružičastog bibera, mandarine, ruže, kedrovine, sandalovine, ćilibara i vanile nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Guerlain La Petite Robe Noire

Njegov jednostavni potpis obogaćen je pomoću nekoliko neobičnih sastojaka, od kojih je prvi crna višnja, a ilustruje ga veoma smjela kombinacija badema i više vrsta bobičastog voća. Na kraju, sladić, crni čaj i ruža su se pobrinuli da ovaj parfem bude neodoljiv, zagonetan i zavodljiv, baš kako to njegov naziv i kaže – mala crna haljina.

 

HERMÈS Eau des Merveilles

Eau des Merveilles priča priču o imaginarnom putovanju na Hermes, sa nogama na zemlji i glavom među zvijezdama. Moderna bajka, prepuna šarma i misterije. Miris čarolije, čije gornje note citrusa u mješavini sa ružičastim biberom, ljubičicom i kedrovinom neodoljivo podsjećaju na miris okeana i bistinu zvjezdanog neba.

 

Dolce & Gabbana Pour Femme

Skoro pa ćemo se svi složiti da je parfem Light Blue ovog dizajnerskog dvojca pravo savršenstvo. Međutim, Pour Femme je sasvim novo iskustvo! On počinje sa notama nerolija, maline i mandarine te se pruža ka srcu jasmina i cvijeta narandže preko baze od sljeza, vanile i sandalovine – slatki miris u kojem će se pronaći većina dama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info