8 stvari koje će vas učiniti seksipilnijima

0

Šta ženu čini seksipilnom? Da li je to njeno tijelo? Ili odjeća koju nosi? Glas? Evo par stvari koje vas mogu učiniti seksipilnijima.


Smijeh je najbolji lijek. On ne samo da će vam ozariti lice već će vam pomoći i da izgledate seksipilnije.


Predvidivost je tako dosadna. Nemoj se ponašati kao većina žena. Nemoj biti previše otvorena o sebi i vidjećeš da će zavladati veće interesovanje za tebe. Muškarci vole žene koje su pomalo misteriozne, jer su one veoma seksi.


Uvijek imaj na umu da se muškarcima ne dopadaju žene koje neprestano pričaju. Ukoliko nekada slušaš šta muškarac priča, umjesto da ti budeš ta koja ne zatvara usta, postaćeš veoma interesantna sagovorniku. Samim tim, on će željeti da sazna više stvari o tebi.


Nezavisna žena koja je u stanju da se brine o sebi izazov je za svakog muškarca. Takođe, žena koja je jaka i koja ne “pada” na sladunjave riječi na prvu, izgleda veoma pametno. Ako te muškarac može veoma lako osvojiti, bićeš mu dosadna i nezanimljiva. Muškarcima se sviđaju žene koje su izazov.


Način na koji žena hoda čini je seksipilnom. Opuštena ramena i “bijesni” hod nisu nikome privlačni. Međutim, žena koja ima “lagan” hod i lijepo držanje tijela biće izazivna i privlačna svakom muškarcu.


Održavanje kontakta očima veoma je važno, jer to samo pokazuje koliko si samouvjerena. Opet, kontakt očima nije buljenje. Nemojte se dovesti u situaciju da buljite u nekoga, jer ćete ga samo prepasti i otjerati od sebe. Održavajte kontakt očima kada on priča sa vama.


Žena koja se osjeća ugodno u svojoj koži veoma je privlačna. Način govora, osmijesi i kontakt očima daju mu do znanja da si samouvjerena. Ipak, potrebno je da razumijete razliku između samouvjerenosti i pretjerane samouvjerenosti. Samouvjerenost ženu čini privlačnom, a pretjerana samouvjerenost je čini odbojnom.


Treba imati na umu da muškarce privlače inteligentne žene. Nemojte se bojati da pokažete koliko ste inteligentni. Doduše, ne morate mu to stalno davati do znanja, već kada se za to ukaže prilika i on će to sigurno primijetiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info