4 stvari koje muškarci zaista traže u ženi

0

Ako želite da osvojite njegovo srce, potrebno je da znate šta je to što muškarcu daje signal da samo povremeno izlazi s vama, a koje stvari su presudne da bi se veza dovela na viši nivo.

Ovdje pričamo o “pravim” muškarcima – o muškarcima koji su zreli i snažni na psihičkom, emocionalnom i duhovnom nivou. Evo koje stvari oni traže kod žene sa kojom žele da provedu ostatak života.

Pravi muškarac želi ženu koja je razigrana


Jedna od stvari koja muškarcima daje signal da je vrijeme za “dublju” povezanost je igra. Muškarci vole da su aktivni putem igre. Odgojeni su da se izraze i povežu sa okolinom kroz akciju. Nažalost, većina žena to zaboravlja te žele da se pričom “uvuku” u njegovo srce. Ali, činjenica je da muškarci ne gaje osjećanja prema njima na osnovu onoga što su rekle.

Njih ne privlače riječi već iskustvo koje doživljavaju sa ženama. Gledajte ili upražnjavajte sport skupa, budite takmičarskog duha prilikom pojedinih igara, kao što je stoni tenis pa povremeno ubacite i poneku sarkastičnu dosjetku i on će definitivno biti zainteresovan za vas.

Pravi muškarac želi ženu koja je nezavisna


Pravi muškarci žele ženu koja ih inspiriše, jer se njoj u životu dešavaju zanimljive stvari. Oni zapravo žele ženu koja ima i neku drugu svrhu osim toga da bude u vezi. Normalan i pravi muškarac ne boji se uspješnih i nezavisnih žena.

Ono što mu je bitno jeste da žena ima prostora za vezu i da je  prizemljena i prisutna i tijelom i duhom kada je s njim. Dakle, nema potrebe da zapostavljaš svoja interesovanja, prijatelje ili odgovornosti samo da bi bila s njim. S druge strane, kada si s njim, onda se tako i ponašaj – zabavljaj se i poklanjaj mu pažnju.

Pravi muškarac želi ženu koja je emotivno zrela


Sasvim je normalno da ljudi određene stvari vide na drugačiji način i da dolazi do nesporazuma. Međutim, kako ćete odgovoriti na ovo i podijeliti svoje emocije? Žena koja je dovoljno zrela da ne kritikuje ili ne okrivljuje muškarca zbog načina na koji se osjeća te ispoljava svoja osjećanja na iskren i autentičan način, što muškarcu pomaže da je bolje razumije, apsolutno je neodoljiva svakom muškarcu.

Način na koji se žena nosi sa svojim emocijama jedan je od presudnih faktora prilikom muškarčeve odluke da li želi da se “upusti” u ozbiljnu vezu ili ne. Ako ona dopušta da joj emocije izmaknu kontroli, to muškarca odbija.

S druge strane, ako je u stanju da ispolji svoja osjećanja na miran i nimalo dramatičan način, muškarac će je poštovati i smatraće da je ona tip žene koju želi pored sebe.

Pravi muškarac želi ženu koja ga intenzivno privlači


Muškarci se ne boje toliko obvezivanja i vezivanja koliko ih je strah da budu u vezi u kojoj ne postoje strast i privlačnost. Uobičajen način na koji žene “ubijaju” privlačnost je pokušavanje da natjeraju muškarca da ih voli ili preozbiljno shvatanje i ponašanje u vezi.

Potrebno je da se opustite i da dozvolite da se stvari dešavaju prirodnim tokom. Muškarcima nema ništa privlačnije od žena koje znaju da se opuste i imaju dobar smisao za humor.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info