6 načina da prepoznate da vas muškarac laže

0

Svaka veza zasniva se na povjerenju i iskrenosti te smo obično u ubjeđenju da partner nikada nije neiskren i da ne laže.

Međutim, na svijetu ne postoji osoba koja nije bar jednom u životu nešto slagala pa makar to bila i neka bezazlena laž. Postoje određeni znakovi i načini ponašanja koji mogu pomoći da prepoznate da li vas partner laže. Evo i koji su to.

  • Da li on puno priča ili daje neodređene odgovore? Ako se inače veoma jasno i smisleno izražava, ali iznenada koristi poštapalice tipa “Aha”, “Hmmm”, “Ovaj” ili samo klima glavom tokom određenih vrsta razgovora, to znači da postoji mogućnost da vas laže.
  • Neki muškarci su izuzetno loši u laganju. Oni jednostavno ne mogu da sakriju istinu. Dok pokušavaju da izmisle veoma ubjedljivu i obmanjujuću priču da bi vas prevarili, oni veoma često padaju u sopstvenu zamku.
  • Muškarac koji vas odvraća od teme razgovora ili ne želi da vas laže ili jednostavno ne može da laže te će se truditi da izbjegava osjetljivo pitanje.

  • Pitaš ga za mišljenje o haljini ili o nekom modnom detalju, a on ti odgovara u hvalospjevima. Okreneš se i vidiš da te i ne gleda. Slagao te, jer jednostavno nije zainteresovan.
  • Velikodušnost od nekoga ko nema običaj da te obasipa poklonima može djelovati veoma sumnjivo. “Podmićivanje” na takav način može značiti da pokušava da prikrije neku veliku laž.
  • Muškarci mogu lagati zbog različitih razloga, ali najgori je onaj kada vas laže zbog prevare. Svaki put kada planiraš romantično veče, večeru ili neku drugu zajedničku aktivnost, on je preumoran. Biti umoran nekoliko puta je u redu, ali ne i kada se to prečesto dešava.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info