Horoskop: 8 interesantnih osobina koje niste znali o muškim strijelcima

0

Za muškarce rođene u znaku strijelca je poznato da su mislioci i avanturisti. Predstavlja ih kentaur – mitsko biće koje je polučovjek i polukonj. Zvuči intrigantno, zar ne? U nastavku pogledajte još nekoliko zanimljivih osobina koje imaju muškarci rođeni u ovom znaku.

 

  • Strijelac voli svoju slobodu. Za njih je sloboda važna kao i disanje. Uvijek su u potrazi za slobodom i donose odluke na osnovu toga koliko slobode će dobiti od tih odluka. Slično tome, oni cijene i slobodu drugih ljudi te im uvijek daju dovoljno prostora.
  • Strijelac je avanturista i odvažan lik te obožava da boravi na otvorenom. Ako želite da idete na kampovanje, planinarenje ili duge šetnje, strijelac je muškarac koji će to rado prihvatiti.
  • On voli da je u društvu drugih ljudi. Ne voli da je ograničen samo na zidove svog doma. Ako je negdje neka zabava, on će biti prvi koji će se pojaviti na njoj. Takođe, on će zabavu učiniti puno zanimljivijom i biće u centru pažnje.
  • Strijelac nikada ne može ništa zadržati za sebe. On ima potrebu da govori istinu kad god je to moguće. Imajući to u vidu, u jednom trenutku će te obasuti komplimentima, a u drugom će biti totalno drzak. Ukoliko smatraju da je nešto dobro, to će i reći. Takođe, neće se ustručavati da kažu kada vide da je nešto loše.

 

  • Niko nije tako pozitivan kao muškarac rođen u znaku strijelca. On prihvata sve što život nosi i uvijek ima pozitivan stav o životu. Štaviše, strijelci pokušavaju da učine srećnim i živote drugih ljudi.
  • Strijelci jednostavno ne mogu da se skrase na jednom mjestu. To znači da su nestrpljivi u svemu što rade. Ako ne mogu na vrijeme završiti obaveze ili ako su one preteške, oni će odustati od njih. Oni ne žele ženu koja je prezahtjevna ili koja želi da ih drži pod kontrolom. Bilo da se radi o privatnom ili poslovnom životu, strijelci su stalno u pokretu.
  • Strijelci su veoma ljubazni i, po prirodi, su pozitivni te imaju veliki broj prijatelja. Oni su, takođe, odlični sagovornici. Odnose se prema drugima onako kako žele da se drugi odnose prema njima.
  • U određenim situacijama, strijelci su poprilično ćudljivi. Često imaju “kratak fitilj” što može dovesti do problema. To čak utiče i na njihovu ljubavnu vezu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info