5 muških tajni: Šta vam ne mogu reći, a žele da znate

0

S obzirom da veoma rijetki muškarci znaju čitati između redova, većina ih se i ne artikuliše na taj način. U najvećem broju slučajeva, oni kažu ono što misle. Međutim, postoje i neke stvari koje muškarci ne govore, a voljeli bi da ih žene znaju. O čemu se radi? Saznajte upravo ovdje.

Hajde da…


Da, muškarci stalno misle o seksu. Prosječan muškarac, ispod 60 godina starosti, misli o seksu barem jednom dnevno, a muškarci i maštaju češće nego žene. Čak i kada imate loš dan i kada se osjećate “debelo”, muškarce to ne zanima i skoro su uvijek spremni za seks.

Ja i samo ja


Muškarcima je potrebno vrijeme samo za njih. To ne znači da on ne želi da bude s tobom već da mu je potrebno vrijeme da se odmori od svega. Za razliku od žena, muškarci nemaju potrebu da napuste kuću i odu u šoping ili na spa tretman – dovoljno im je da leže ispred televizora. Ne kažemo da to nije u redu.

Zamke


Muškarci ne vole “zamke”. Kada ga pitaš: “Da li izgledam kao da sam debela u ovoj odjeći?”, postavljaš mu klasičnu zamku i to mu se nimalo ne sviđa. Isto važi i za izjave tipa: “Nemoj me pogrešno shvatiti, ali…” ili “Mogu li te pitati nešto, a da se ne naljutiš?”.

Mislim, dakle kažem


On misli ono što kaže. Možeš pomisliti da postoji neki prikriveni motiv ili skriveno značenje i možeš ga pitati isto pitanje šest puta, ali, odgovor će uvijek biti isti. Kada kaže “U redu”, on to zaista tako i misli.

Sve oni znaju


Žene se oduvijek žale na to da ih na televiziji predstavljaju nerealno. Pa, isto važi i za muškarce. Oni znaju kako da uklone mrlju sa košulje, znaju kako da se brinu o djeci i znaju kuhati i to dobro. Muškarci žele biti cijenjeni zbog stvari koje rade i zato pokažite svoju ljubav kada se vaš čovjek potrudi i učini nešto posebno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info