Muški signali – dešifrovani!

0

Muškarci su čudna i divna stvorenja, ali ponekad su pokušaji razumijevanja njihovog posebnog načina izražavanja i jezika nešto veći izazov nego što to očekujemo. Kada sledeći put budete imali problem da odgonetnete šta ponašanje vašeg muškarca zaista znači, držite se našeg malog vodiča za dešifrovanje.

 

Šta znači kada…

…Muškarac ženi šalje cvijeće?

To zavisi od toga kojom prilikom šalje cvijeće, ali u većini slučajeva, ovo je muškarac koji je romantičan i uživa u ulozi muškarca te je pomalo staromodan. Dobro je odgojen i veoma je srdačan.

 

…Muškarac ženi poklanja nakit?

Opet, on je muškarac koji je pomalo staromodan. On voli da svojoj partnerki kupuje lijepe stvari i da je vidi srećnu. Voli da poklanja stvari i to je njegov način razmišljanja – da će ovakvi postupci njegovu partnerku beskrajno usrećiti.

 

…Muškarac šalje sms čim se probudi?

Ako ti šalje sms čim se probudi to znači da si mu stalno u mislima. S druge strane, ako ti šalje sms u dva ujutro, njemu je samo seks na pameti. Smatra te za svoju ličnu seks igračku i to je to.

 

…Muškarac ženi donese hranu ili kuha za nju?

Još jedan romantičan gest. On ovim gestom želi da vam stavi do znanja da uživa da se brine o ženi te da želi da se brine i o vama.

 

…Je muškarac šutljiv?

Ne brini. Daj mu dan ili dva i nemoj ga stalno “prozivati”, jer ćeš ga samo još više udaljiti od sebe. Ako je i nakon par dana šutljiv, pitaj ga šta se dešava i da li mu možeš pomoći.

 

…Muškarac traži da razgovarate?

Neka priča. Ovo je muškarcima izrazito teško, a kada sjedne da priča s tobom, pusti ga dok ne završi. Ako se tako ponašaš, stvorićeš bezbijednu atmosferu za kojom on žudi. Nije potrebno da stalno šutiš, ali nije potrebno ni da ga stalno prekidaš tokom razgovora.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info