5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati po svaku cijenu

1

Da je lako naći gospodina Pravog, do sada bi sve žene bile u srećnim vezama. Veoma često u toj “potrazi” naletimo na likove kojih se trebamo, po svaku cijenu, kloniti. Pitate se kakvi su to likovi? Evo, pitali smo pet dama da nam malo pomognu, a u nastavku priče pogledajte kakva su bila njihova iskustva.


“Izgledao je sasvim normalno, međutim, kada smo izašli na večeru, išao je par puta u toalet. OK, pomislila sam da ima problema sa stomakom, međutim, svaki put kad se vratio, djelovao je sve čudniji. Na kraju, shvatila sam da lik koristi tablete (ne u zdravstvene svrhe!) kako bi stalno bio raspoložen. U stvari, nadam se da su bile samo tablete u pitanju!”, rekla nam je Vesna, 35 godina.


“Nisam luda za životinjama, ali ih i ne mrzim. Momak s kojim sam izlazila (ili, da kažem, idiot) šutnuo je mačku na sred ulice! Kako je on šutnuo nju, istog trenutka sam ja šutnula njega, prije nego sam mu se propisno nagovorila”, kaže Sanja, 32 godine.


“Jednom je tako bio nekulturan prema konobaru, da sam od sramote htjela u zemlju da propadnem! Palo mi je na pamet, ako se bez razloga istresa na konobara, šta ga sprečava da bude takav i prema meni? Naravno, nikad ga više nisam vidjela”, ispričala nam je Selma, 29 godina.


“Jednom me lik pozvao da izađemo i otišli smo u bioskop. Dođemo na blagajnu, teta nam uredno daje karte, a on i dalje drži ruke u džepovima. Da bih izbjegla totalnu neugodnost, ja sam platila karte. Film sam gledala u tišini i izašla prije završetka”, rekla nam je Irena, 26 godina.


“E pa, drage moje, ako vaš muškarac provodi više vremena ispred ogledala od vas, znajte da tu nešto ne štima. OK je ako on želi da bude dotjeran, ali šta je previše, previše je. Možda si mu ti samo pokriće (znaš već za šta). O da, budi oprezna. Znam iz iskustva”, kaže Aida, 42 godine.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info