4 bitne osobine koje trebate tražiti kod muškaraca

0

Kada ste u potrazi za “gospodinom Pravim”, naići ćete na veliki broj muškaraca koji baš i nisu ono za čim tragate. To je neminovno i sasvim je nemoguće da “na prvu” nađete pravog muškarca. Da ne biste previše lutale, evo i četiri osobine koje vam mogu pomoći pri odabiru.

Smisao za humor


Bez obzira koliko je muškarac privlačan i zgodan, vaša veza neće biti dugotrajna, ako on nema smisao za humor ili ako je preozbiljan. Pored toga, muškarac koji vas nasmijava pomoći će vam da i vi ne shvatate sve stvari isuviše ozbiljno. A, ako se skupa smijete, biće vam zabavnije bez obzira šta radite.

Muškarac bez predrasuda


Ljudi sa predrasudama mogu biti prilično teški. Imati mišljenje odlična je stvar, ali muškarac koji je totalno zavoren za nove ideje i tuđa mišljenja uopšte nije “materijal” za izlaske. Biti u vezi sa nekim ko nema predrasuda znači da ste sa osobom koja prihvata sve vrste ljudi, ideja i načina života. Biti sa nekim takvim puno je zabavnije nego da tolerišete nekoga ko misli da su samo njegove ideje i mišljenja validni.

Ambiciozan muškarac


Muškarci koji nemaju nikakve ciljeve ili aspiracije u životu i koji, skoro pa svaki trenutak provode ispred televizora, ne mogu se ni nazivati muškarcima već lijenštinama. S obzirom na to da smo ih “etiketirali”, držite se podalje od istih. Ambicija je odlična kvaliteta koju treba da posjeduje svaki muškarac. U protivnom, on samo “luta” kroz život i vjerovatno mu je najveći uspjeh to što je otišao da izbaci smeće.

Muškarac sa velikim srcem


Ako muškarac nema duha, bez obzira koliko on bio zgodan ili dobar u krevetu, držite se podalje od njega. Čuli ste za izreku: “Srce mu je k’o kuća”? Takav muškarac je veoma pažljiv, blizak je sa porodicom i prijateljima, voli da pritekne u pomoć dragim osobama te ima suosjećanja na pretek. Brižni muškarci se ne boje svojih osjećanja i, ako takvog nađete, ne odvajajte se od njega.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info