5 tipova sa kojima trebate izaći prije nego što se skrasite

0

Samački život je veoma zabavan, jer imate priliku da upoznate razne tipove muškraca prije nego nađete onog pravog. Ako ste još uvijek u potrazi za Gospodinom Pravim, evo i pet tipova muškaraca sa kojima trebate izaći prije nego što se skrasite.

 

Muzičar

Bez obzira da li to bio bubnjar nekog benda ili slatki momak koji svira akustičnu gitaru, momak koji je rock zvijezda (ili to želi da postane) definitivno će prodrmati vaš ljubavni život. Bićete vani svaku noć, upoznaćete interesantne ljude i uživaćete u živim svirkama. Na kraju će vam ovakav način života postati naporan i dosadan, ali ovo iskustvo je svakako vrijedno.

 

Mlađi muškarac

Uprkos nepostojanju potencijala za dugotrajnu vezu, izlasci sa mlađim muškarcem mogu biti zabavni na kratke staze. Ako ste bili fokusirani na karijeru i vaš društveni život je “ispario” ili ako ste izašli iz dugotajne veze, mlađi muškarac vam može pružiti novi pogled na život. On je pun entuzijazma, željan je da vam udovolji i voli da se provodi, što znači da će njegovo društvo biti dobro i za vaš ego i libido. Možda će vam vremenom početi smetati njegova nezrelost, ali ovakva veza svakako nije predviđena za duge staze.

 

Stariji muškarac

Kod starijih muškaraca ima nešto misteriozno i seksi. Ovdje se radi o muškarcima koji su deset do dvanaest godina stariji od vas. Oni su veoma uzbuđeni kada pored sebe imaju mlađu ženu te se obično prema njoj ponašaju kao prema princezi. Pored toga, oni imaju i istančan ukus te vole druženja, a samim tim, to znači da večeri nećete provoditi u kući uz pizzu i pivo.

 

Čudak

Važno je da iskusite kako je izlaziti sa nekim koga nikada ne bi ni pogledali. Neobičan momak, štreber, stidljivi intelektualac – muškarac s kojim inače ne biste izlazili veoma je interesantan i zabavan. Možda ćete s njim izaći samo jednom, a možda ćete i imati malu avanturu koja će trajati par mjeseci – bitno je da, bar na kratko, izađete iz  svoje zone sigurnosti.

 

Bogataš

Svaka žena zaslužuje malo pažnje, a veza sa muškarcem koji ima debeo bankovni račun ima svoje privilegije. On živi u skupoj kući koja je puna svih onih stvari koje želite da si kupite. Nakon par mjeseci, shvatićete da ga nikad nema kod kuće, jer je stalno na poslu kako bi zaradio što više novca. Na početku vašeg “druženja”, vodiće vas na skupe večere, produžene vikende i dobijaćete brdo poklona. Međutim, ovakva veza se ne može dugo održati. Zašto? Ako ste s njim samo zbog njegovog novca, onda ste sponzoruša. Prije ili kasnije, to će i njemu biti jasno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info