10 znakova da gubi interes za tebe

0

Kada veza krene u pogrešnom smjeru, znakovi su lako uočljivi. Kako biste izbjegli situaciju da vam neko slomi srce, potrebno je da držite oči i uši otvorenima. Provjerite da li on pokazuje neke od sledećih znakova u posljednje vrijeme. Ako je to slučaj, on možda gubi interes za vas.

 

On se ne trudi da održi vezu

Ako ulažeš ozbiljne napore da održiš vezu, a on se nimalo ne trudi, to je znak da je počeo da gubi interes za tebe. Neobične vrste ponašanja, kao što su izbjegavanje, neodgovaranje na pozive i poruke ili ako ti se ne javlja, siguran su znak da mu više nije stalo do tebe.

 

On traži izgovore da bi te izbjegao

Kada je dvoje ljudi u vezi, oni pokušavaju da što više vremena provedu skupa. Ako tvoj muškarac ima glupave razloge zbog kojih ne želi da se vidite, sasvim je jasno da te izbjegava.

 

Stalno te laže

Povjerenje je veoma bitno u svakoj vezi. Kada je muškarac zaljubljen u tebe, on će željeti da znaš sve o njemu. Međutim, ako te često laže, to znači da od tebe krije neke stvari i da mu nije bitno da li ćeš biti povrijeđena zbog ovakvog ponašanja. Moguće je i da ga veza guši te mu laži pomažu da se osjeća bolje.

 

Vara te

Za nevjerstvo nema opravdanja. Ako te vara, sigurno je izgubio ineteres za tebe i vašu vezu.

 

Ne sluša te

Ako ne obraća pažnju na ono što govoriš ili ako sve što kažeš uzima sa rezervom, to znači da nešto definitivno nije u redu.

 

Odbija da bude intiman

To može da bude verbalno ili fizički. Ako se odmiče kada pokušaš da ga zagrliš ili poljubiš, ne želi više da te drži za ruku u javnosti i stalno se “izvlači” kako bi što manje vremena provodio s tobom, to je siguran znak da nešto ne štima.

 

Započinje svađe zbog sitnica

Sasvim je moguće da želi da raskine s tobom, ali ne zna kako. S ciljem prikrivanja sopstvene zbunjenosti i frustracija, on se započinje svađe zbog sitnica. Ovo pokazuje da te više ne voli.

 

Poredi te sa drugim ženama

Ako te često poredi sa drugim ženama, to pokazuje da misli da su one bolje od tebe. Ne dozvoli mu da ti “sroza” samopouzdanje. Razgovaraj s njim.

 

Prestaje da planira zajedničku budućnost

Razlog za ovo može biti to što on ne vidi budućnost s tobom. Takođe, moguće je da planira da uskoro raskine s tobom te smatra da je besmisleno pričati o budućnosti.

 

Ne pokazuje uzbuđenje

On nije razočaran kada mu otkažeš izlazak ili nije uzbuđen kada trebate provesti vrijeme skupa. Ovo je jasan pokazatelj da gubi interes za tebe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info