Stereotipi o muškarcima koji su više tačni nego pogrešni

0

Mnogi stereotipi su zastarjeli, seksistički i glupi, ali postoji još nekoliko njih koji su, zapravo, istiniti. Streotipi su stereotipi sa razlogom, a muškarci, iako će ih poricati, totalno su “krivi” za sledeće stereotipe.

 

Loši su u slanju sms-ova

Prvo, ne odgovaraju odmah. A i kada odgovore, to je obično “Da”, “Ne”, “OK” i slično. Nema veze što si ti napisala pravi roman u vidu sms-a, on će se slijepo držati svog pravila da odgovori kratko. Ili nikako.

 

Ne pričaju o svojim osjećanjima

Muškarci su emotivno neartikulisani. Iako žene mogu satima pričati o svojim nedaćama i nivoima očaja, muškarac će, uglavnom, da ćuti. Najbolje ga je ostaviti samog neko vrijeme, umjesto da izvlačiš iz njega riječi kliješima.

 

Opsjednuti su veličinom svog penisa

“Je li tvoj bivši imao veći? Jesam li bolji od njega?” Nikako mu dogovoriti da nije stvar u veličini već u tehnici! Majstore, može biti velik kao Ajfelov toranj, ali ako ne znaš ništa s njime, džaba ti sve!

 

Obožavaju grudi

Pardon, ispravka – opsjednuti su istima!

 

Svi muškarci misle da su smiješni

Postoje muškarci koji su zabavni i smiješni i oni koji to pokušavaju biti. Najgore od svega je to što oni, koji pokušavaju biti smiješni, ne odustaju! “Udaraju” po svome dok ne odeš!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info