5 modnih dodataka zbog kojih izgledate mlađe

0

Ko ne želi da izgleda mladoliko? Svi to želimo. Korištenje skupe kozmetike, krema protiv bora i preparata za zaštitu od sunca sa visokim zaštitnim faktorom nisu jedini načini da izgledamo mladoliko. Uz jednostavne izmjene u vašoj garderobi, lako možete izgledati mlađe i ljepše. Evo par modnih dodataka koji će vam pomoći u tome.

Šarene marame


Šarene marame (ili šal) odličan su način da na sebe dodate malo boje. Zapamtite da se mladost povezuje sa bojama, snagom i energijom. Poboljšajte svoj stil uz pomoć neke cool marame u boji. Najbolje od svega jeste što ih možete naći u raznim bojama i od raznih materijala. Što se nas tiče, svilene marame izgledaju veoma elegantno, moderno i graciozno.

Trendi torbe


Torba govori sve! Zato nikada ne potcjenjujte njen značaj. Izbor torbe vam može dodati par godina, a još je bolje ako ih oduzme. Zato vodite računa da izaberete pravu torbu, neku koja je moderna i trendi. Budite odvažni i nemojte se bojati da nosite torbe jarkih boja.

Sat


Vaš sat govori mnogo o vama. Dakle, ne birajte sat koji će vam odmah prišiti etiketu “stara i dosadna”. Sa tako velikim izborom satova dostupnih na tržištu, birajte one koji malo odudaraju od klasičnih. Preporučujemo: moderne satove, one koji imaju cirkone ili one na kojima pršti vatromet boja.

Šešir


Birajte šešire koji se slažu sa ostatkom garderobe. Ovo je modni dodatak zbog kojeg ćete u trenu izgledati bar pet godina mlađe.

Štikle


Budite ponosna vlasnica cipela sa ultra visokim potpeticama. Zbog njih ćete izgledati mlado, visoko i elegantno. Ne preporučujemo njihovo svakodnevno nošenje, ali s vremena na vrijeme, izađite u njima i primijetićete da će vas svi muškarci “mjerkati”. PS: ako niste vični hodanju u veoma visokim štiklama, prvo vježbajte hodanje u njima kod kuće pa tek onda ih nosite van.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info