Top 9 dizajnerskih torbica za jesenju sezonu

0

Sa novom sezonom, bilo bi dobro da imate i novu torbicu. Donosimo devet prekrasnih i neobičnih dizajnerskih torbica koje su već totalno in.

 

Sergio Rossi

Ona će se lako uklopiti sa bilo kojom odjevnom kombinacijom, a možete je nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama.

 

Maison Martin Margiela

Fantastična je, jer je u jednom trenutku elegantna torbica koju možete nositi sa večernjom haljinom, a već u sledećem trenutku možete izvući njene ručke i prebaciti je preko ramena.

 

Loewe

Neonske ručke ružičaste boje odličan su kontrast braon i crnoj boji te je zbog toga ova torba savršena za večernje izlaske.

 

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg kombinuje funkcionalnost sa stilom, a ova torba je posebno dizajnirana za sve poslovne dame kako bi mogle da budu totalno chic bez imalo napora.

 

Charlotte Olympia

Domino torba! Zanimljiva, privlačna, jednostavna, simpatična… Torbe inspirisane umjetničkim štihom i dalje su pun pogodak za večernje izlaske, ali niko prije Charlotte nije dizajnirao torbu u obliku domine. Genijalno! PS: postoji i crna varijanta 🙂

 

Burberry

Večernja torbica inspirisana art-dekoom pripada brendu koji je sada britanska institucija. Jednom riječju – Burberry.

 

Pierre Hardy

Savršena večernja torbica koja odiše groznicom subotnje večeri.

 

Bottega Veneta

Neprikosnoveni po vrhunskoj izradi, sve torbe Bottega Veneta imaju malu dozu tradicionalnosti. Konkretno, ova torba izgleda kao da je izrađena prije pedeset godina, a vjerujemo da bi bila popularna i za još pedeset.

 

3.1 Phillip Lim

Firma 3.1 Phillip Lim ovdje se poigrala detaljima nadahnutim pop-artom, a krajnji rezultat je torbica koja je idealna za sve zabave – od rođendana do novogodišnje žurke.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info