5 znakova da će s tobom biti u vezi, ali te neće oženiti

0

Da li vjerujete da je momak s kojim ste u vezi čovjek vaših snova i osoba s kojom želite da provedete ostatak svog života? Razmislite ponovo. Da li pokazuje znakove da zaista želi da se vjenčate zato što ste u vezi? Evo pet znakova na koje treba da obratite pažnju prije nego počnete očekivati brak od vaše vaze.

Većinu vremena provodite u spavaćoj sobi


Poznato je da je seks prioritet većini muškaraca u vezi, ali ako tvoj momak većinu vremena provodi s tobom u spavaćoj sobi, a ne i izvan nje, to može biti znak da te neće oženiti, iako ste u vezi. Iako je seks odličan “izlaz” za emocije te može poboljšati vezu, vrijeme provedeno izvan spavaće sobe jednako je bitno te bi trebalo biti puno zabave i uzbuđenja.

On nema dugoročne planove


Kada bismo vas pitali gdje se vidite za pet godina, vjerujemo da biste imali spreman odgovor. Da li i vaš momak zna odgovor na to pitanje ili vas samo blijedo gleda kada ga pitate o planovima? Ako nema apsolutno nikakvih dugoročnih planova ili želja koje su vezane za budućnost, to može biti znak da te nikada neće oženiti. On možda i želi da izbjegne odgovor na to pitanje, što je pravi pokazatelj da nije ozbiljan glede vaše zajedničke budućnosti.

Nije zainteresovan da upozna tvoju porodicu


Momci koji upoznaju tvoje roditelje i pokazuju interes za upoznavanjem članova tvoje porodice obično su tip muškarca kojeg želite u svom životu. Međutim, ako mu se ne sviđa ideja da upozna tvoju porodicu ili ne pokaže nikakav interes kada mu to predložiš, to može biti jedan od glavnih znakova da te neće oženiti.

Ne upoznaje te sa svojim najbližim prijateljima


Ako te on voli i želi s tobom provesti ostatak života, sigurno će te upoznati sa svojim prijateljima. To je i zato što želi čuti šta oni misle o tebi. Ako misliš da on oklijeva da te upozna sa krugom svojih najbližih prijatelja, velika je vjerovatnoća da nije ozbiljan u vezi tebe te da te neće oženiti.

Njegov pojam sreće je darivanje skupim poklonima


Da, znamo da ništa ne može “pobiti” zadovoljstvo primanja skupih poklona od partnera, ali ako mu je ovo jedini adut u rukavu zbog kojeg ste srećni, vrijeme je da preispitate njegovu poziciju u vašem životu. Dugotrajna veza koja, na kraju, vodi do braka, zasniva se na jakim osnovama ljubavi, povjerenja i emotivne povezanosti.

Ako je vaš odnos, sa momkom s kojim hodate, ništa drugo do saga skupih poklona, večera i divljeg seksa, možda je vrijeme da ozbiljno porazmislite šta želite od takve veze.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info