Šta tvoje cipele govore o tebi

0

Da bi ovo saznali, pitali smo jednog muškarca. Pokazali smo mu cipele koje nose poznate dame, a vi prosudite koliko je dobar u raspoznavanju ličnosti žene samo gledajući u njene cipele.

Urlik buntovnice


Žena koja nosi ove cipele je opasna i to uvijek imajte na umu. Vjerujem da su “izbačeni” prsti dio nekog šireg trenda, ali me ne bi ni začudilo da joj je bilo vruće te je odlučila da, jednostavno, odsiječe dio cipele.

A poznata dama je…


Američka glumica.

Klasika na djelu


Ovo je žena koja je veoma nježna i prefinjena. Ali, ona se ne plaši svog seksipila – na kraju, ne mogu, a da se ne zapitam, nosi li čipku i na drugim dijelovima tijela? Ove cipele su moja definicija otmjenosti i klasičnosti.

A poznata dama je…


Američka manekenka i glumica.

Igranje oblačenja?


Ova žena puno putuje. Oblik ove cipele (i činjenica da su joj veće za broj i po) govori: “Volim da se durim!”, a istovremeno kaže i: “Ja sam vejika, vejika cujica!”

A poznata dama je…


Američka glumica.

Disko diva


Žena koja nosi ove cipele je muškarac! U pitanju je transvestit koji ima neko čudno ime, kao što je Red Velvet ili Disko Kraljica. Veoma je ironična. Ako, ipak, nije u pitanju transvestit, onda me je potpuno zbunila. Ne bih znao šta da mislim o ženi koja nosi ove cipele – šaljivdžija, koketa ili slijepo “prati” modne trendove?

A poznata dama je…


Engleska manekenka, glumica i pjevačica.

Slatka mala mašna


Ova dama kao da je došla iz svijeta animiranog filma. Cipele su joj jako udobne, a ona je veoma šarmantna i ljupka. Ko još ne voli Beti Bup?

A poznata dama je…


Američka glumica.

Nekada davno…


Dama koja nosi ove cipele je krhka, nježna, puna čežnje i možda živi u dvorcu nekog dalekog kraljevstva.

A poznata dama je…


Američka pjevačica.

Lijeni hod


Ova dama pokušava da bude hladna. Možda nosi i jednu od onih velikih haljina koje padaju preko ramena. Ona je, vjerovatno, veoma ležerna ili bar to pokušava da bude.

A poznata dama je…


Američka glumica.

Veži se!


Ona voli da vjeruje da je progresivna. Tip je žene koji misli da nošenje kravate pokazuje jasnu razliku među polovima.

A poznata dama je…


Britanska manekenka, TV voditeljka i pomoćna urednica britanskog Vogue-a.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info