Govor njegovog tijela tokom spavanja

0

Položaj u kojem vaš muškarac najčešće spava može otkriti iznenađujuće stvari o njegovoj ličnosti kao i najdublje seksualne želje, otkrivaju stručnjaci. O čemu se zapravo radi?

 

Licem prema dole

Profil njegove ličnosti: Ovaj momak voli da ima kontrolu u svojim rukama. Ta potreba ne prestaje samo zato što on spava. “Pokrivanje” kreveta tijelom njegov je način kontrolisanja prostora u kojem spava. Iz sličnih razloga, ovaj položaj sugeriše da je on jako tvrdoglav. Ovakvi muškarci su, najčešće, fokusirani i orjentisani na postozanje ciljeva.

Seksualne želje: Muškarac koji spava licem prema dole ima tendenciju da bude tradicionalan… i on želi da propisno obavi “posao”. Najvjerovatnije će se držati pozicije koja vam oboma odgovara.

 

Na leđima

Profil njegove ličnosti: Njegov otvoreni položaj pokazuje da je siguran u sebe i optimista. On izlaže ranjive dijelove tijela, što je podsvjesni signal da je izuzetno samouvjeren. Obratite pažnju gdje drži ruke tokom spavanja. Ako su iza glave, što je poznato pod nazivom kraljevska pozicija, on vjerovatno ima crtu taštine. U principu, ljudi koji spavaju na leđima veoma su društveni i vole biti u centru pažnje. Kada spavaju, ova osobina dolazi do izražaja, s obzirom na to da bukvalno pokazuju svoje tijelo.

Seksualne želje: On voli energetske i intenzivne sesije, a položaji u kojima najviše uživa su misionarski i doggy (straga). On je tip koji voli preuzimanje odgovornosti.

 

Na boku

Profil njegove ličnosti: Ovo je, zapravo, najčešći položaj, a muškarci koji spavaju na boku imaju tendenciju da budu opušteni i da brzo dolaze do kompromisa. To je najfeksibilnija moguća poza. Ako primijetite da povlači koljena prema gore, u fetalni položaj, to znači da je osjetljiv i da žudi za udobnošću. Takav položaj šalje umirujuće signale cijelom tijelu.

Seksualne želje: Njegove pojačane emocije znače da voli ležernu predigru, a najviše ga uzbuđuju dugi, strastveni poljupci.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info