9 stvari koje ne trebate reći muškarcu

0

Kada pričamo o vezama, šta nam prvo padne na pamet? Povjerenje i komunikacija su dvije prve stvari kojih se sjetimo. Međutim, postoje neke stvari koje nikada ne trebate reći muškarcu. Ako ne znate koje su to, mi smo tu da vam pomognemo.

Ne tražite da vam predstavi prijatelje


Da li će se vaš momak osjećati dobro znajući da želite da upoznate njegove prijatelje? Nikada ga nemojte to pitati, ako želite da vaša veza uspije. Kada bude osjetio da je pravi trenutak, on će se sam ponuditi da to uradi.

Ne govorite da ste bili sa boljima


Koji momak bi volio da to čuje? Ako si bila u super vezi u prošlosti, zadrži to za sebe. Nikada mu ne govorite da ste bili sa nekim ko je bolji od njega. To će, zasigurno, povrijediti njegov ego i samopoštovanje. Izbjegavajte razgovor o ovim stvarima po svaku cijenu.

Ne govorite da nije dovoljno zreo


Čak i ako nije dovoljno zreo, nemoj mu to reći u lice. Slažemo se da ste možda zreliji od njega, ali nijedan muškarac to ne želi da čuje od žene. Stavite mu do znanja na suptilan način ukoliko je učinio nešto nezrelo.

Ne govorite mu da je gubitnik


Ko bi ovo uopšte volio čuti? Muškarci su posebno osjetljivi na ovu temu. Oni ne žele da čuju takve stvari od svoje žene. Nemoj ga nazivati gubitnikom čak ni u šali te ga nikada nemoj pitati zašto nije uspio u životu.

Ne upotrebljavajte pogrdne riječi


Ako poštuješ svog muškarca, onda se suzdržavaj od upotrebe pogrdnih riječi i psovki. Momci zaista ne vole da čuju takve stvari od svojih partnerki.

Ne prekoravajte ga zbog izgleda


On je tvoj izbor i ti si s njim u vezi. Onda nema svrhe da ga prekoravaš i budeš zajedljiva zbog njegovog izgleda. Momci ne vole da ih djevojke prekoravaju zbog njihovog fizičkog izgleda. Zapamti to i nikada nemoj zaboraviti.

Ne pitaj ga o bivšim vezama


Nemoj ga pitati ovo, ako si srećna u vezi s njim. Nastavi sa životom. Ako ga pitaš o njegovoj bivšoj, on će se samo iznervirati. Na kraju, kada bude bio spreman da priča o njoj, sam će potegnuti tu temu.

Ne zapitkujte ga o detaljima


Ako ga voliš onda mu daj prostora. Ne zapitkuj ga o detaljima svaki put kada izađe sa društvom.

Ne pitajte ga stalno da li vas voli


Ako je s tobom u vezi, onda te i voli. Nema potrebe da ga to pitaš svako malo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info