Šta muškarci zaista žele

0

Isto kao i žene, muškarci su u potrazi za vrlo specifičnim kvalitetima i oni se ne predaju tako lako – tražiće ih sve dok ih ne nađu. Iako se ono što muškarac želi od svoje partnerke može mijenjati tokom godina, donosimo par stvari koje oni zaista i uvijek žele.

Muškarci žele podršku


Niko ne želi ulizicu, ali malo podrške njegovim problemima i idejama je apsolutno poželjno. Ukoliko ima problema na poslu, daj mu do znanja da ga razumiješ. Suština je da mu daš do znanja da si na njegovoj strani, da ste skupa u svim problemima, velikim i malim.

Muškarci žele divljenje


Daleki srodnik Podrške, Divljenje, će sve njegove uspjehe učiniti vrednijim. Ako se penje na korporativnoj ljestvici ili mu jako dobro ide u fudbalu sa prijateljima, pokaži mu da mu se diviš i da si ponosna na njega. Pokaži inetresovanje, pobrini se da razumiješ detalje, pomozi mu da proslavi svoje uspjehe: što se on bude u svemu ovome bolje osjećao, to ćete biti bliskiji.

Muškarci žele humor


Ovo je jedna od kvaliteta za kojima muškarci uvijek tragaju. Niko ne kaže da trebaš izigravati dvorsku ludu kako bi se on stalno smijao, ali šala ili dobar vic, s vremena na vrijeme, su i više nego poželjni. Na kraju, par koji se smije skupa, i u teškim i u dobrim vremenima, ostaje skupa.

Muškarci žele društvenost


Samo zato što su dvoje postali jedno, to ne znači da se treba izolovati od ostatka svijeta. Naravno, on će uvijek najradije provoditi vrijeme s tobom, ali mu je povremeno potrebno i da se druži sa drugim ljudima. On će željeti da te “pokaže” drugima, da ti se divi dok se družiš sa svima bez ikakvih problema, znajući da ćeš se snaći u bilo kakvoj društvenoj situaciji – bilo da su u pitanju njegovi prijatelji, kolege s posla ili porodica.

Muškarci žele slobodu


On te voli, želi da bude s tobom, potrebna si mu – ali vi niste spojeni pupčanom vrpcom i on ima interese koji se ne nalaze unutar vaše veze. Iako muškarac zna da će se njegov život, kada počne živjeti s partnerkom, zauvijek promijeniti, to ne znači da se mora odreći svih stvari u kojima je uživao u životu prije tebe. Bilo da je to hobi ili strast za nečim, pusti ga neka uživa u tome, a i ti budi srećna zbog toga. Ono što ga čini srećnim će, na kraju, i tebe usrećiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info