10 znakova da mu se sviđaš

4

Nekad je zaista teško razumjeti šta on stvarno osjeća prema tebi. Momci mogu biti prave diplomate i znaju kriti svoja osjećanja, ali ipak, postoje određene stvari koje nijedan muškarac ne može sakriti. Provjeri da li on pokazuje neke od sljedećih znakova i znaćeš da li mu se stvarno sviđaš.

Ti si mu prioritet


On bira tebe umjesto nečega što mu je veoma bitno, kao što su njegovi prijatelji ili neka utakmica. Ovo je siguran znak da mu se stvarno sviđaš. Muškarci vole sport i, ako izabere tebe umjesto sporta, budi sigurna da si mu nešto posbeno.

On održava kontakt očima


Ako mu se sviđaš, on će te gledati u oči duže nego što je to normalno ili će skrenuti pogled čim uhvatiš njegov pogled na sebi. Kada ste u grupi ljudi i on kaže nešto smiješno, odmah će da te traži pogledom kako bi vidio jesi li se nasmijala. Ovo je znak da mu je stalo do tvog mišljenja.

On te sluša


Muškarci su nestrpljiva stvorenja. Ako postoji jedna stvar na svijetu koju baš ne vole, onda je to slušanje. Ako mu se stvarno sviđaš, on će željeti da zna više o tebi. Dakle, ako sluša svaku riječ koju kažeš i djeluje zaista zainteresovano, bez obzira koliko pričaš, postoji velika šansa da je zaljubljen u tebe.

Često te dodiruje


Ako mu se sviđaš, tražiće razloge da te dodirne. Bilo da je to u obliku rukovanja ili zagrljaja zbog nekog malog razloga, to je znak da je zainteresovan za tebe. Međutim, uvjeri se da se tako ne ponaša sa svim djevojkama. Pažljivo ga posmatraj. Ako ulaže poseban napor da bude bliži tebi nego drugima, to znači da si mu ukrala srce.

Daje ti komplimente


Ako ti često daje komplimente, onda mu se sigurno sviđaš. On će prvi primijetiti da si promijenila stil oblačenja. On apsolutno neće napraviti početničku grešku pa da ne primijeti tvoju novu frizuru ili cipele. Pored toga, primijetiće neke stvari koje ni tvoja najbolja prijateljica ne primjećuje.

Zadirkuje te


Malo zadirkivanja sasvim je normalno. Međutim, ako on na svaki mali razlog ima neodoljivu potrebu da te zadirkuje, onda postoje velike šanse da te smatra za nešto više od prijatelja. On to možda radi zato što, kad te zadirkuje, ti imaš tendenciju da ga udariš (da ga nesvjesno dodirneš) ili da ga zagrliš. On voli biti u tvojoj blizini. Shvatila si šta to znači, zar ne? 🙂

On čini dodatne napore kako bi ostao s tobom u kontaktu


Ako mu se sviđaš, on će na sve načine pokušati da ostane u kontaktu s tobom, čak i ako si otišla van grada. To može biti putem telefonskih poziva ili sms-ova. Ako se on ponaša kao da te zove bez razloga ili ako ti šalje sms samo da ti kaže “Ćao”, onda je veoma zainteresovan za tebe.

Često zuri u tebe


Ovo je važan znak. Kada mu se sviđaš, primijetićeš da često gleda, tj. zuri, u tebe dok ti gledaš na drugu stranu. Onog trenutka kada ga uhvatiš da to radi, on će pogledati u drugu stranu, kao da se ništa nije ni desilo.

On s tobom dijeli sve svoje tajne


Kada ti se muškarac otvori, to je znak da se osjeća udobno u tvom društvu. Ako mu se stvarno sviđaš, on će željeti da znaš sve o njemu. Primijetićeš da ti pokazuje stranu života koju nije pokazao nikome drugom.

Njegovi prijatelji ga zadirkuju kada si ti u blizini


Gestovi njegovih prijatelja ti mogu otkriti da li mu se sviđaš ili ne. Obrati pažnju na to kako se njegovi prijatelji ponašaju kada si ti u blizini. Ako mu se sviđaš, on je to najvjerovatnije rekao svojim prijateljima. U tom slučaju, oni će ga uvijek hvaliti kada si ti u blizini, možda će ga zadikivati zbog tebe ili će mu se osmjehivati dok priča s tobom.

Ovo su neki od znakova koji pokazuju da mu se sviđaš i da će on, veoma brzo, željeti da budete skupa. Ako imaš ista osjećanja prema njemu, pokušaj mu boravak u tvom društvu učiniti ugodnijim. Nikad se ne zna, možda je baš on srodna duša koju si tražila.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info